Alışveriş & Hediyeler Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? (Sayfa 7) YumoşTR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4758 Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 105 kişi beğendi
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Yumuşak ve kalıcı olması benim için aranan ozellik 1 0 Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl cevap veriyorum D) hepsi benim için önemli 1 0 Yorumla
kurbagahazal Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ferahlık ve renk koruması bence hem güzel görünsün hemde ferah olsun iyi hissettirsin isterim 0 0 Yorumla
tuana2608 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Renk koruma daha onemli rengi hep canli kalsin istiyorumm 0 0 Yorumla
Yuifierno Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Renk koruma veya yumuşaklık sanırım ya. Ben dokuya önem veren biriyim bu yüzden yumuşak olması ✨ 0 0 Yorumla
benboyledegildimki Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl tertemiz kokuyor olması lazım ve ferah kokması laızm... 0 0 Yorumla
Kircicegiidi Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Hepsi benim için cok önemli #giysilerinseninlekalsin 0 0 Yorumla
denizzege Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence ferahlık çok iyi ben seviyorum yumoş iyi ki var 0 0 Yorumla
Hortensie Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hepsi benim için önemli biri olmadan diğerinin anlamı yok 0 0 Yorumla
sekerlikahveeeeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Hepsi benim için önemli biri olmadan diğerinin anlamı yok 0 0 Yorumla
cigdemguzelii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl harika ötesi bir ürün en güzel özelliği yumuşacık kıyafetlerimiz tabi :) 0 0 Yorumla
elifffank Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl harika bir renk koruyucu giysilerim hep benimle kalsın diye tabi ki yumoş 0 0 Yorumla
Laviniameleği Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 3’ü de önemli ve onlar yumoşta zaten bulunuyor tercihimiz 👍 0 0 Yorumla
holaebruuş Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ferahlığı tabi ki çok iyi ama en güzeli renk koruma özelliği 0 0 Yorumla
meleksevdakll Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yumoşş mükemmellll🥰👍efsane kokusu var başarılı bi ürün 0 0 Yorumla
Imecems Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl mükemmel bir kokusu var bence en önce ferahlığı geliyor 0 0 Yorumla
kadifeliseher Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoş için kesinlikle taraf seçemem hepsi benim için önemli unsur o yüzden e şıkkı hepsi :) 0 0 Yorumla
şekerliçiğdemm Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl renk koruması efsane ötesi çok seviyorum gerçekten :) kokusu da müthiş 0 0 Yorumla
ÜmmüSultan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok kaliteli bir yumuşatıcı bizde kullanıyoruz kokusu çok uzun süre dayanıyor 0 0 Yorumla
haticess482 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bende severek kullanıyorum gerçekten çok kaliteli bir marka :) 0 0 Yorumla
Angaralıayşaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl en çok sevdiğim yönü tabi ki aşırı güzel kokması :) 0 0 Yorumla
zeynepyolcu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok güzel bir yumuşatıcı cidden bayılıyorum :) kokusu muhteşem ve çok kalıcı 0 0 Yorumla
Busekaya123 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Renk tabiki de çünkü canlı gözükmeyen ya da uyumsuz gözüken renkler felekat... 0 0 Yorumla
TheNurt Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl tabiii ki ferahlığı bu soruyi bi daha duymamış olatım :D 0 0 Yorumla
Desni61 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ayrım yapılması bir şey gibi durmuyor. Hepsi olmalı ki hepsinin olayı farklı 0 0 Yorumla
HamsiliuşakZilan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoşun renk korumasını hiçbir şeye değişemem ki mükemmel ötesi bir buluş bu :) 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ferahlık. ve yumuşaklık. sanırım gayet guzel 1 0 Yorumla
wkafkasw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Çok güzel kokuyor herkeze her eve lazım mükemmel 1 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Yumuşaklık tabikide yumoş yumoş olsun isterim... 1 0 Yorumla
Sadecebenimmmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Renk korumayı ilk sıraya koyuyoruz 0 0 Yorumla
Getirbimutlulukk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl İkizlerim bö taraf seçemem kii 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ferahlık en önemlisi benim için
Yumoş 😍 Vazgeçilmezimiz. 😍
Yumuşak ve kalıcı olması benim için aranan ozellik
Kesinlikle renginin ilk günkü olması
cevap veriyorum D) hepsi benim için önemli
renk koruma ferahlık tabiki
Ferahlık ve renk koruması bence hem güzel görünsün hemde ferah olsun iyi hissettirsin isterim
Renk koruma daha onemli rengi hep canli kalsin istiyorumm
Renk koruma veya yumuşaklık sanırım ya. Ben dokuya önem veren biriyim bu yüzden yumuşak olması ✨
tertemiz kokuyor olması lazım ve ferah kokması laızm...
Hepsi benim için cok önemli #giysilerinseninlekalsin
Bence ferahlık çok iyi ben seviyorum yumoş iyi ki var
Hepsi benim için önemli biri olmadan diğerinin anlamı yok
Hepsi benim için önemli biri olmadan diğerinin anlamı yok
harika ötesi bir ürün en güzel özelliği yumuşacık kıyafetlerimiz tabi :)
harika bir renk koruyucu giysilerim hep benimle kalsın diye tabi ki yumoş
3’ü de önemli ve onlar yumoşta zaten bulunuyor tercihimiz 👍
ferahlığı tabi ki çok iyi ama en güzeli renk koruma özelliği
Yumoşş mükemmellll🥰👍efsane kokusu var başarılı bi ürün
mükemmel bir kokusu var bence en önce ferahlığı geliyor
yumoş için kesinlikle taraf seçemem hepsi benim için önemli unsur o yüzden e şıkkı hepsi :)
renk koruması efsane ötesi çok seviyorum gerçekten :) kokusu da müthiş
çok kaliteli bir yumuşatıcı bizde kullanıyoruz kokusu çok uzun süre dayanıyor
bende severek kullanıyorum gerçekten çok kaliteli bir marka :)
en çok sevdiğim yönü tabi ki aşırı güzel kokması :)
çok güzel bir yumuşatıcı cidden bayılıyorum :) kokusu muhteşem ve çok kalıcı
Renk tabiki de çünkü canlı gözükmeyen ya da uyumsuz gözüken renkler felekat...
tabiii ki ferahlığı bu soruyi bi daha duymamış olatım :D
Ayrım yapılması bir şey gibi durmuyor. Hepsi olmalı ki hepsinin olayı farklı
yumoşun renk korumasını hiçbir şeye değişemem ki mükemmel ötesi bir buluş bu :)
Erkekler Ne Diyor
Ferahlık. ve yumuşaklık. sanırım gayet guzel
kırmızı mavi mor yeşil ve beyaz renktir.
Benim için hepsi önemli unsurlar
Yumuş her zaman tercih edilmeli
Çok güzel kokuyor herkeze her eve lazım mükemmel
Benim için dayanıklılık önemli.
Renk koruma benim için yeterli
Guzeldir guzeeel yumos ferahligi
Çok teşekkür ederim güzel
Bizde yumoşcuyuz memnunuz
hepsi güzel severim eline sağlık çok
koksu muhteşemmm, yumuşaklıgıda öyle
Yumuşaklık tabikide yumoş yumoş olsun isterim...
Renk koruma diyorum ben. Renkler önemli
Ferahlık en önemlisi benim için.
Yeni yumoşu mutlaka deneyecegim
Renkli giyinmek benim tarzım
Kaliteliyse renk kolay kolay sönmüyor benim icin ferahlik
Güzel paylaşım teşekkürler
3 birden yok mu acaba 😅😅
Ferahlık daha önemli bence
Hepsi de önemli tabikiiii
Hepsi hepsini seçiyorum ben..
Bence renk koruması çok önemli
Renk korumayı ilk sıraya koyuyoruz