Alışveriş & Hediyeler Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? (Sayfa 6) YumoşTR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4758 Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 105 kişi beğendi
Musmutluben Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl evimizin vazgeçilmezi yumoş.çamaşırlarımızın renklerini koruyor yumuşacık yapıyor. mis gibide kokusu var tşkler yumoş ❤️❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
sungurlugözde Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle buna yaratıcı bir görüş sunamam belki ama en güzel yumoş giysilerimin en güzel haliyle kalmasını sağlıyor :) 0 0 Yorumla
aycak48 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl başımın tacı yumoş en güzel yumuşatıcı yaaa bayılıyorum ona :) ve tabi ki yumuşaklık benim için en önemlisi 0 0 Yorumla
ayben7batur Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl renkli kıyafetleri korumanın ne kadar zor olduğunu artık herkes bildiğine göre herkesin yumoş extra kullanmak için bi sebebi var demek :9 0 0 Yorumla
alderlisun Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl yumoş teknolojisini denemeyen kalmış mıdır? sanmıyorum ama hala varsa mutlaka alın kızlar kokuları da muhteşem kıyafetler de eskimiyo 0 0 Yorumla
merveglr21 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yumoş yumuşatıcısından sonra devrim niteliğinde bi deterjan çıkarmış asla ağarma yapmıyo çamaşırlarım hep pırıl pırıl kalıyo bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
nevingurbuz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl yumuşatıcıyı yumuşatıcı olarak kullanan kimseyi tanımıyorum herkes mükemmel koktuğu için kullanıyo yemin edebilirim ama ıspatlayamama :D 0 0 Yorumla
nihalurgun Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kokusu kokusu kokusu :) kokusuna hastayım yumoşun bence her marka yumuşatıcı yumoş yani o kadar güzel bir şey :) adını dağlara yazarım 0 0 Yorumla
hahahahakk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Renk ve yumuşaklık, giydiğim bir şey gittikçe solacak ve sert olacaksa rahatsız hissedeceksem ne anlamı var ki? 0 0 Yorumla
denizligözde Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl yumuşaklığı tabi kiii :) kokusunun güzel olması da önemli ama en önemlisi yumuşak kıyafetler benim için :) 0 0 Yorumla
susubirsen Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl giysilerimin yumuşak olması tabi ki önemli ama ne yalan söyleyeyim ben yumoş extra yı kokusu için kullanıyorum mükemmel kokan giysilere bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
Aselmiraaa Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence hepsi ama önemli olan ferahlık ve renk koruması 1 0 Yorumla
Eda52Yldz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoş kalitesi sayesinde hem çamaşırlarım ilk günki renginde kalıyor hem de mükemmel kokuyor :) 1 0 Yorumla
TheBestKübüş Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl tarafımız her zaman güzel kokular ve ferahlıktan yana :) elinize sağlık süper bir bence olmuş :) 1 0 Yorumla
Bilmemkimiim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yumoşun pembe kokusunun parfümünü bulmamız lazımmm!! 1 0 Yorumla
BenSuDolphin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl tabi ki yumuşaklığı çok önemli :) yumuşacık olan kıyafetlerime bayılıyorum :) 1 0 Yorumla
ElfSwagank Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl herkesin muhteşem kokusu için aldığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam :) 1 0 Yorumla
EcrenAnka Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl renk koruma benim için en önemlisii giysilerimle ciddi bir bağ kuruyorum 1 0 Yorumla
nicegrilhatiş Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl en sevdiğim yumoş özelliği dolapta kalan o mükemmel kokusu :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yumoş extra’yı tercih etmeliyiz çünkü güzel kokusuyla hepimizi büyülüyor ve çamaşırlarımız daha renkli 1 0 Yorumla
anonim37372 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl ikisi de tabikii… olması bence onemli beraber olmasıı 1 0 Yorumla
zarifbirokur_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yani hepsi önemli aslında iyi hissettirmeli, rahat, yumuşak, güzel renkler. 1 0 Yorumla
nothingxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ikisi de aşırı önemli tabi kiiiii yumaşacık olmalı ve mis gibi kokmalı 1 0 Yorumla
ahudususu Takip Et Xper 2 Yaş: 54 +1 yıl Renk koruma önemli ama hepsi bir arada olsa çok daha güzel olur 1 0 Yorumla
aydanisa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl tarafımıııı yumoş u kullanmaktan yana yapıyorum :) peki şimdi tercih yapmasak kazanamıyo muyuz? 1 0 Yorumla
dilangorgulu_7 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Renginin korunmasını isterimmm özellikle canlı renklerde 1 1 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Mesela nası bi canlı renk Yorumla
SorunvarSorumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aslında hepsi önemli renk yumuşaklık ferah olması vs 1 0 Yorumla
Miss_Lannister Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Renk daha önemli. Eski görünmelerini istemem. 2 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Güzel olmuş. Yumoş mis gibisin 1 0 Yorumla
MersoSerkan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ferahlık ve renk koruma bir arada olsa iyi olur 0 0 Yorumla
quewashaner Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Renk Koruma ve kıyafetin kumaşının kalitesizleşmemesi yıpranmaması daha doğrusu 0 0 Yorumla
Serseri262626 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bana hepsi olur ne giyersem yakışmıyor çünkü hahahah 0 0 Yorumla
özgürrr35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Branc16 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bayanlar daha iyi bilir benim düşüncem Renk koruma bazı markalar elbiseleri solduruyor 0 0 Yorumla
Atelibey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ellerine emeğine sağlık çok güzel bir paylaşın olmuş. 0 0 Yorumla
Emiryusuf Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Renk koruma tabi rengi bozulmus bir kiyati giyecegini sanmiyorum 0 0 Yorumla
Yalnız1Mami Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Giysiler için hepsi çok önemli şeyler. Bu özelliklere de Yumoş sayesinde ulaşabiliyoruzz 0 0 Yorumla
Tttolqaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Yumuşaklık tabiki pamuk gibi olması çok önemli ne kadar yıkanırsa yıkansın yumuşacık olsun. 0 0 Yorumla
StarThief Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilere ferahlık 0 0 Yorumla
hinzirr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tabiki yumoş özellikle çekmecede bekleyen kıyafetler için 0 0 Yorumla
Aliço19 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Renk koruma tabiki. Renkler çok önemli. Soluk ve eski bir tişörtü niye giyim ki 0 0 Yorumla
Suslakl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Kokusu bi hoş renk koruması olsun ferahlığı 1 0 Yorumla
HepSiBiRYaLaN Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 74% +1 yıl yumoş, ismi yeter. kullanın gerisini önemsemeyin. 1 0 Yorumla
Sefo_sefo Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Harika, çok iyi bence önemli bilgiler barındırıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence hepsi önemli, ancak renk daha çok dikkat çeker diyebilirim. 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
evimizin vazgeçilmezi yumoş.çamaşırlarımızın renklerini koruyor yumuşacık yapıyor. mis gibide kokusu var tşkler yumoş ❤️❤️❤️❤️
Kesinlikle buna yaratıcı bir görüş sunamam belki ama en güzel yumoş giysilerimin en güzel haliyle kalmasını sağlıyor :)
başımın tacı yumoş en güzel yumuşatıcı yaaa bayılıyorum ona :) ve tabi ki yumuşaklık benim için en önemlisi
renkli kıyafetleri korumanın ne kadar zor olduğunu artık herkes bildiğine göre herkesin yumoş extra kullanmak için bi sebebi var demek :9
yumoş teknolojisini denemeyen kalmış mıdır? sanmıyorum ama hala varsa mutlaka alın kızlar kokuları da muhteşem kıyafetler de eskimiyo
Yumoş yumuşatıcısından sonra devrim niteliğinde bi deterjan çıkarmış asla ağarma yapmıyo çamaşırlarım hep pırıl pırıl kalıyo bayılıyorum :)
yumuşatıcıyı yumuşatıcı olarak kullanan kimseyi tanımıyorum herkes mükemmel koktuğu için kullanıyo yemin edebilirim ama ıspatlayamama :D
kokusu kokusu kokusu :) kokusuna hastayım yumoşun bence her marka yumuşatıcı yumoş yani o kadar güzel bir şey :) adını dağlara yazarım
Renk ve yumuşaklık, giydiğim bir şey gittikçe solacak ve sert olacaksa rahatsız hissedeceksem ne anlamı var ki?
yumuşaklığı tabi kiii :) kokusunun güzel olması da önemli ama en önemlisi yumuşak kıyafetler benim için :)
giysilerimin yumuşak olması tabi ki önemli ama ne yalan söyleyeyim ben yumoş extra yı kokusu için kullanıyorum mükemmel kokan giysilere bayılıyorum :)
Bence hepsi ama önemli olan ferahlık ve renk koruması
yumoş kalitesi sayesinde hem çamaşırlarım ilk günki renginde kalıyor hem de mükemmel kokuyor :)
tarafımız her zaman güzel kokular ve ferahlıktan yana :) elinize sağlık süper bir bence olmuş :)
Yumoşun pembe kokusunun parfümünü bulmamız lazımmm!!
tabi ki yumuşaklığı çok önemli :) yumuşacık olan kıyafetlerime bayılıyorum :)
herkesin muhteşem kokusu için aldığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam :)
renk koruma benim için en önemlisii giysilerimle ciddi bir bağ kuruyorum
en sevdiğim yumoş özelliği dolapta kalan o mükemmel kokusu :)
Yumoş extra’yı tercih etmeliyiz çünkü güzel kokusuyla hepimizi büyülüyor ve çamaşırlarımız daha renkli
ikisi de tabikii… olması bence onemli beraber olmasıı
Yani hepsi önemli aslında iyi hissettirmeli, rahat, yumuşak, güzel renkler.
ikisi de aşırı önemli tabi kiiiii yumaşacık olmalı ve mis gibi kokmalı
Renk koruma önemli ama hepsi bir arada olsa çok daha güzel olur
tarafımıııı yumoş u kullanmaktan yana yapıyorum :) peki şimdi tercih yapmasak kazanamıyo muyuz?
Renginin korunmasını isterimmm özellikle canlı renklerde
Mesela nası bi canlı renk
Aslında hepsi önemli renk yumuşaklık ferah olması vs
Renk daha önemli. Eski görünmelerini istemem.
Kıyafeti yıpratmamasi en onemlisi
Güzel olmuş. Yumoş mis gibisin
Erkekler Ne Diyor
Ferahlık ve renk koruma bir arada olsa iyi olur
Renk Koruma ve kıyafetin kumaşının kalitesizleşmemesi yıpranmaması daha doğrusu
Bana hepsi olur ne giyersem yakışmıyor çünkü hahahah
Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkür ederim
Bayanlar daha iyi bilir benim düşüncem Renk koruma bazı markalar elbiseleri solduruyor
Ellerine emeğine sağlık çok güzel bir paylaşın olmuş.
Renk koruma tabi rengi bozulmus bir kiyati giyecegini sanmiyorum
Giysiler için hepsi çok önemli şeyler. Bu özelliklere de Yumoş sayesinde ulaşabiliyoruzz
Yumuşaklık tabiki pamuk gibi olması çok önemli ne kadar yıkanırsa yıkansın yumuşacık olsun.
Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilere ferahlık
Tabiki yumoş özellikle çekmecede bekleyen kıyafetler için
Renk koruma tabiki. Renkler çok önemli. Soluk ve eski bir tişörtü niye giyim ki
Yumoş her zaman en iyisidir
Kokusu bi hoş renk koruması olsun ferahlığı
Faydali oldu bu tsk ederim.
Yumoş kullanmak şart
Pahalı ama iyisi
Yumoş çok güzel kokuyor marka yaa
Yumos en iyisi evet severim bunu
Her ikisi de giysilerin için ideal
Ben seçemedim tarafı mi zor bir seçim
Yumusaklik tercih ederdim
yumoş, ismi yeter. kullanın gerisini önemsemeyin.
Harika, çok iyi bence önemli bilgiler barındırıyor
Benim için rahatlık onemli
Renk ve yumuşaklık onemli
Benim için rahatlık daha önemli
Rahatlık bence daha önemli
Bence hepsi önemli, ancak renk daha çok dikkat çeker diyebilirim.
En önemlisi renk koruma tabii ki
Yumuşak olması önemli benim için