Alışveriş & Hediyeler Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? (Sayfa 5) YumoşTR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4758 Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 105 kişi beğendi
ophera99 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yumoş Extra Amber mükemmel bir detay mükemmel bir koku mükemmel bir yumoş yumoşluk 🤍 1 0 Yorumla
gizli_uye97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Onu bunu geçin de, reklam çok güzel olmamış mı ya? #GiysilerinSeninleKalsın 1 0 Yorumla
Bilinmez1101 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yumoş ile yıkanıyor. Parfüm kokusu kalıcı üstelik renkler çok canlı 1 0 Yorumla
sahinirmak98 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl tarafımı seçemiyorummmm hepsi birbirinden önemli benim için ama tabi bunların hepsini yumoş yaptığı için taraf seçmeye gerek yok :) 1 0 Yorumla
Fidangarf Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yumos kullaniyorum tabiki kiyafetlerim mis gibi koksun istiyorum 😑 0 0 Yorumla
Leyladeniz36 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl En önemlisi renklerinin canlılığını koruması #GiysilerinSeninleKalsın 2 0 Yorumla
duygugider Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tabiki en önemlisi renk koruma mesela siyah bir tayt aldım ama griye dönüştü bu beni üzer bilmem anlatabildim mi :D :D 0 0 Yorumla
selma000 Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl Tabi ki renklerin solmaması önemli ayrıca cildi rahatsız etmeyecek yumuşaklıkta olmalı bir giysi kokusu da güzel kokarsa o zaman güzel olur 0 0 Yorumla
hotıce44 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl çok güzel bir bence olmuş bence yumoş bize renkli ayıcık versin çünkü mükemmel kokan yumoş ayıcığa kim hayır diyebilir ki? 0 0 Yorumla
zeyzey777 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kıyafetlerin hemen hepsi muhteşem kokuyor üstelik kokusu da oldukça kalıcı oluyor hem yumuşacık hem de mis gibi :) 0 0 Yorumla
meaysetunç Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl çok beğenerek kullanıyorum ve kokusuna da bayılıyorum :) yumoş ayıcıklarından dağıtsa hediye olarak ne kadar mutlu oluruz :) 0 0 Yorumla
Asddasf Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ayy en sevdiğim pembe rengi, çamaşırları yikadiktan sonra aşırı kalıcı bir koku ve mükemmel yumusaklik veriyorr💃🏻💃🏻 0 0 Yorumla
Sudecikben Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Yumoş extra tercih ederim çünkü kalıcı ferah kokusuyla efsane bişe çamaşırlara güzel bir parfüm kokusu yayıyor mükemmel bişey herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
TubaSueda21 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl #SelamGençlik 🍀🍀Elbette üçünü de tercih ettim! Renk koruma, ferahlık ve cilde uyum aynı anda birden!🍀🍀#TubaSueda21 0 0 Yorumla
eylulada92 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl #GiysilerinSeninleKalsın bana göre en önemli olan rengi ve yumuşaklığı rengini korumalı ve ilk günkü gibi yumuşacık olmalı. 0 0 Yorumla
Kardelenbestofwoman Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl renk koruma her şeyden önemli tabi bu koruma maalesef ters çevirme gibi önlemlerle kullanılmıyo. Yumoş şart 0 0 Yorumla
Dilotaçmus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl harika bir kokusu ve mükemmel bir koruma teknolojisine sahip. küçüklüğümden beri annem de yumoş kullanıyor :) 0 0 Yorumla
midendekikelebek Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Renk çok önemli Anneannem gitmiş benim çamaşırları yumoş dışında bir deterjanla yıkamış şuanda çöpteler maalef ki …. 0 0 Yorumla
carmencarter1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Renklerin korunması elbette. Yumuşaklık kumaşı gereği bir şekilde sağlanabilir ama renk koruma zamanla yitiriliyor. 0 0 Yorumla
ÖzgeeXss Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok beğendim cidden çok güzel bir bence olmuş. Yumoş ferahlığı alsın bizi eşsiz lavanta bahçelerinde uçursun :) 0 0 Yorumla
ŞuşuCikoo Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok güzel bir bence olmuş cidden benim için yumuşaklık çok önemli özellikle su kirecinden kıyafetler çok sert oluyor yumuşatıcı kullanılmadığında 0 0 Yorumla
DuduTuğçe Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl harika ötesi bir yumyşatıcısın sen :) deterjanı da çok güzel çamaşırlar hem ferah kokuyor hem de yıpranmasını önlüyor bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
RimRümü Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoş extra harika bir yumuşatıcı özellikle kıyafetlerimin rengini koruması ve yıpranma önlemesi muhteşem 0 0 Yorumla
AykanatlıShenny Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl kıyafetlerimi yıkadıktan sonra gelen o ferahlık ve mis kokusu beni benden alıyo bence en güzel yanı bu :) 0 0 Yorumla
canabaybus Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl taraf seçmeden hediye sahibi olamaz mıyız çünkü hepsini aynı anda bulmak aşırı mutluluk veriyo bana :) 0 0 Yorumla
gizlihesaapp44 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Güzel ve kalıcı koku , iyi yıkanabilir olmasını isterim makienden çıktığı an koku yayılsın dolapta bile hala sürsün 0 0 Yorumla
badigirlgülşah Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Annem de yumoş kullanıyo neden bilmem ama ben kokusunu çok seviyorum parfüm gibi kalıcı bi kokusu var 0 0 Yorumla
guzelizözde Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yumoşun mükemmel kalitesini sorgulamak saçma ama en güzel yanı bence ferahlığı mükemmel bi kokuya sahip 0 0 Yorumla
Hanzo11 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Hem canlılık hem ferahlık hemde hesaplı çok çok yıldızlı ürün benim gönlümde altın koza ödülünü almış ürün 0 0 Yorumla
Birbaba Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Giyisiler için renk koruma da önemli, yumuşaklıkta önemli ferahlıkta önemli özellikle çocukların giyisileri için… 0 0 Yorumla
YusufUc Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Yumuşaklık rahat olmak için gerekli ama renklerin solmaması lazım 1 0 Yorumla
SentiinuuS34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Teşekkürler güsel paylaşım olmuş emeğinize sağlık. 2 0 Yorumla
BallıTarcınınız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yumuşaklığı daha önemli pambık gibi olmalı 2 0 Yorumla
Sirona_berke Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yumuşaklık bence yaz günü bide tahriş olmasın cildim 0 0 Yorumla
pumperman Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Önce dokusundan rahat olmalıyım sonra insanlar görünümü ile rahat olabilir 0 0 Yorumla
tigermertcan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ferahlık tabikii daha önemli ama kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Beyoglu1 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Giysilerin parfüm dışında güzel kokması oldukça önemlidir. Bu yüzden yumoş extrayı tercih etmeliyiz 0 0 Yorumla
Tesla2996 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Rahat olması, kolay kirlenmeye bir renk ve güneşin altında takmaması. rahatlık önemli benim için 0 0 Yorumla
Radarsızz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Renk koruması tabiki de bunu da bu marka sağlıyor zaten 0 0 Yorumla
HayallerdeYorulurr Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Renk koruma bence ferahlığı parfümler sayesinde de sağlayabilir insan 0 0 Yorumla
Mertseven312 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl renk koruma benim için daha önemli kendi kokuma güvendiğim için benim kokum elbiseyi ferahlatır :) 0 0 Yorumla
Kartal91 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yumoş cidden çok güzel hem kokusu hem de verdiği kalite 0 0 Yorumla
Momoshiki Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Renk tabikide bütün uyumu ortaya çıkaran şey renklerdir 0 0 Yorumla
SergenYLMZR Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Renk korunmalı ama ferahlık da çok önemli. Yumuşak olmasa da olur ya dert değil 0 0 Yorumla
MertGh Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Söyle parfüm gibi kokan vardı bi yumşatıcı öyle bişey yapsanıza ve giyatları düşürün ki alalmım 😌 0 0 Yorumla
erdemdenizzzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Lekesiz olsun mis gibi koksun ve yumuşacık olsun isterim. Kıyafet yıkama konusunda aşırı hassasım. 0 0 Yorumla
hasanhsynersln_x Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 3 ü de olmalı aslında benim için 3 ü de önemli ama t-shir kıyafetim renk değiltirirse sorun olmaz 0 0 Yorumla
filitrekahve Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yaz aylarında kesinlikle ferahlık, pek renk uyumu aramam 0 0 Yorumla
rayoli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bence yumusaticida en onemlisi kokusu ve kaliciligi 0 0 Yorumla
Beethovenxx Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl ferahlık yumuşaklık daha iyi.önce sağlık önemli 0 0 Yorumla
Guzellbacaklıpasif Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl Yumos cocuklugumdan beri en bildiğim en gusel marka 0 0 Yorumla
Brendon Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Renk korunması tabi ki de önemli ama bence yumuşaklık ve ferahlıkta olmaz ise olmaz yani... 0 0 Yorumla
Chad_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl En çok güzel kokması ve temiz olması benim için önemlidir 0 0 Yorumla
mois93 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Once yumusacik miss gibi olacak yumosumla sonra da miss gibi kokacakki dunyam guzellessin 0 0 Yorumla
yilmazys Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Hepsi tabikide :D 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yumoş Extra Amber mükemmel bir detay mükemmel bir koku mükemmel bir yumoş yumoşluk 🤍
Onu bunu geçin de, reklam çok güzel olmamış mı ya? #GiysilerinSeninleKalsın
Yumoş ile yıkanıyor. Parfüm kokusu kalıcı üstelik renkler çok canlı
tarafımı seçemiyorummmm hepsi birbirinden önemli benim için ama tabi bunların hepsini yumoş yaptığı için taraf seçmeye gerek yok :)
güzel olmuş eline sağlık çok
Tüm seçeneklerin önemi ayrı hepsi de önemli
Yumos kullaniyorum tabiki kiyafetlerim mis gibi koksun istiyorum 😑
En önemlisi renklerinin canlılığını koruması #GiysilerinSeninleKalsın
Tabiki en önemlisi renk koruma mesela siyah bir tayt aldım ama griye dönüştü bu beni üzer bilmem anlatabildim mi :D :D
Tabi ki renklerin solmaması önemli ayrıca cildi rahatsız etmeyecek yumuşaklıkta olmalı bir giysi kokusu da güzel kokarsa o zaman güzel olur
çok güzel bir bence olmuş bence yumoş bize renkli ayıcık versin çünkü mükemmel kokan yumoş ayıcığa kim hayır diyebilir ki?
kıyafetlerin hemen hepsi muhteşem kokuyor üstelik kokusu da oldukça kalıcı oluyor hem yumuşacık hem de mis gibi :)
çok beğenerek kullanıyorum ve kokusuna da bayılıyorum :) yumoş ayıcıklarından dağıtsa hediye olarak ne kadar mutlu oluruz :)
Ayy en sevdiğim pembe rengi, çamaşırları yikadiktan sonra aşırı kalıcı bir koku ve mükemmel yumusaklik veriyorr💃🏻💃🏻
Yumoş extra tercih ederim çünkü kalıcı ferah kokusuyla efsane bişe çamaşırlara güzel bir parfüm kokusu yayıyor mükemmel bişey herkese tavsiye ederim
#SelamGençlik 🍀🍀
Elbette üçünü de tercih ettim! Renk koruma, ferahlık ve cilde uyum aynı anda birden!🍀🍀
#TubaSueda21
#GiysilerinSeninleKalsın bana göre en önemli olan rengi ve yumuşaklığı rengini korumalı ve ilk günkü gibi yumuşacık olmalı.
renk koruma her şeyden önemli tabi bu koruma maalesef ters çevirme gibi önlemlerle kullanılmıyo. Yumoş şart
harika bir kokusu ve mükemmel bir koruma teknolojisine sahip. küçüklüğümden beri annem de yumoş kullanıyor :)
Renk çok önemli Anneannem gitmiş benim çamaşırları yumoş dışında bir deterjanla yıkamış şuanda çöpteler maalef ki ….
Renklerin korunması elbette. Yumuşaklık kumaşı gereği bir şekilde sağlanabilir ama renk koruma zamanla yitiriliyor.
çok beğendim cidden çok güzel bir bence olmuş. Yumoş ferahlığı alsın bizi eşsiz lavanta bahçelerinde uçursun :)
çok güzel bir bence olmuş cidden benim için yumuşaklık çok önemli özellikle su kirecinden kıyafetler çok sert oluyor yumuşatıcı kullanılmadığında
harika ötesi bir yumyşatıcısın sen :) deterjanı da çok güzel çamaşırlar hem ferah kokuyor hem de yıpranmasını önlüyor bayılıyorum :)
yumoş extra harika bir yumuşatıcı özellikle kıyafetlerimin rengini koruması ve yıpranma önlemesi muhteşem
kıyafetlerimi yıkadıktan sonra gelen o ferahlık ve mis kokusu beni benden alıyo bence en güzel yanı bu :)
taraf seçmeden hediye sahibi olamaz mıyız çünkü hepsini aynı anda bulmak aşırı mutluluk veriyo bana :)
Güzel ve kalıcı koku , iyi yıkanabilir olmasını isterim makienden çıktığı an koku yayılsın dolapta bile hala sürsün
Annem de yumoş kullanıyo neden bilmem ama ben kokusunu çok seviyorum parfüm gibi kalıcı bi kokusu var
yumoşun mükemmel kalitesini sorgulamak saçma ama en güzel yanı bence ferahlığı mükemmel bi kokuya sahip
Erkekler Ne Diyor
Hem canlılık hem ferahlık hemde hesaplı çok çok yıldızlı ürün benim gönlümde altın koza ödülünü almış ürün
Giyisiler için renk koruma da önemli, yumuşaklıkta önemli ferahlıkta önemli özellikle çocukların giyisileri için…
Yumuşaklık rahat olmak için gerekli ama renklerin solmaması lazım
Teşekkürler güsel paylaşım olmuş emeğinize sağlık.
Gerçekten yıllardır yumosssss
Anneme söylerim denesin bakalım
yumsossuz olmaz abi reklama gerek yok
Yumuşaklığı daha önemli pambık gibi olmalı
Yumuşaklık bence yaz günü bide tahriş olmasın cildim
Önce dokusundan rahat olmalıyım sonra insanlar görünümü ile rahat olabilir
Ferahlık tabikii daha önemli ama kişiye göre değişir
Giysilerin parfüm dışında güzel kokması oldukça önemlidir. Bu yüzden yumoş extrayı tercih etmeliyiz
Rahat olması, kolay kirlenmeye bir renk ve güneşin altında takmaması. rahatlık önemli benim için
Renk koruması tabiki de bunu da bu marka sağlıyor zaten
Renk koruma bence ferahlığı parfümler sayesinde de sağlayabilir insan
renk koruma benim için daha önemli kendi kokuma güvendiğim için benim kokum elbiseyi ferahlatır :)
Yumoş cidden çok güzel hem kokusu hem de verdiği kalite
Renk tabikide bütün uyumu ortaya çıkaran şey renklerdir
Renk korunmalı ama ferahlık da çok önemli. Yumuşak olmasa da olur ya dert değil
Söyle parfüm gibi kokan vardı bi yumşatıcı öyle bişey yapsanıza ve giyatları düşürün ki alalmım 😌
Lekesiz olsun mis gibi koksun ve yumuşacık olsun isterim. Kıyafet yıkama konusunda aşırı hassasım.
3 ü de olmalı aslında benim için 3 ü de önemli ama t-shir kıyafetim renk değiltirirse sorun olmaz
Yaz aylarında kesinlikle ferahlık, pek renk uyumu aramam
bence yumusaticida en onemlisi kokusu ve kaliciligi
ferahlık yumuşaklık daha iyi.
önce sağlık önemli
Yumos cocuklugumdan beri en bildiğim en gusel marka
Renk korunması tabi ki de önemli ama bence yumuşaklık ve ferahlıkta olmaz ise olmaz yani...
En çok güzel kokması ve temiz olması benim için önemlidir
Once yumusacik miss gibi olacak yumosumla sonra da miss gibi kokacakki dunyam guzellessin
Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Hepsi tabikide :D