Giysilerim için renk korumada ferahlikta ve yumuşaklıkta çok önemli. Yumos kullanan biri olarak bunların hepsini mukkemmel yaptığı için fazlasıyla memnunum. Ayrıca kokusuda harika
#giysilerinseninlekalsın hastag i bile her şeyi açıklıyo bence renk koruması en önemlisi tabi ferahlığına ve yumuşatıcılığına da diyecek söz yok mükemmel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hepsi önemli 👍☺️ rengini koruması ve temiz olması zaten yeterli
Renginin aynı kalmasını ve yumuşak olmasını tercih ederim tabiki ama kokusuda önemli gerçekten yumoş tüm bunları sağlıyor teşekkürler yumoş #giysilerinseninlekalsın
ferahlığıııı <3 Yumoş kadar güzel kokan ve kıyafetleri mükemmel yumuşatan bir ürün daha yok. hatta o kadar nam salmış ki reklamcılığı aşan her yumuşatıcının adı yumoş olmuştur artık :)
yumuşaklığı için kullanıyoruz. sularımız aşırı kireçli ve bu kıyafetlerin çok rahatsız edici olmasına sebep oluyor. ütü yapma zorluğu da çıkarıyor. bu yüzden benim için yumuşatma özelliği ön planda :)
renkleri koruması tabi. bugün ne kadar olmuş tekstil ürünleri eskisi kadar çok alamıyoruz onları en iyi şekilde korumak ve uzun süre kullanmak için yumuşatıcımdan beklediğim bu :)
Annem ne için kullanıyo bilmiyorum ama ben kokusuna ve yumuşacık olan kıyafetlerime bayılıyorum :) kendi çamaşırlarımı yıkamaya başladığımda da kesinlikle yumoş kullanacağım :)
kesinlikle ferahlık renk koruma da tabi önemli ama artık bir sezon giydiğimizi öteki sezon giyinmiyoruz zaten ama ferahlık cidden çok önemli benim için
Renk koruma ütü yapıldığı zaman zaten düzeliyor yumusaklık hissi veriyo ki zaten kaliteli kıyafet alırsan solma olasılığı ve yumuşaklığı uzun süre kalıyor
Kızlar Ne Diyor
Pamuklu olsun güzel koksun ve canlı renk olsun şık olsun
Giysilerin özel yanı renginin gitmesidir bu yüzden giysilerimi seviyorum
Giysilerim için renk korumada ferahlikta ve yumuşaklıkta çok önemli. Yumos kullanan biri olarak bunların hepsini mukkemmel yaptığı için fazlasıyla memnunum. Ayrıca kokusuda harika
#giysilerinseninlekalsın hastag i bile her şeyi açıklıyo bence renk koruması en önemlisi tabi ferahlığına ve yumuşatıcılığına da diyecek söz yok mükemmel
Hepsi önemli 👍☺️ rengini koruması ve temiz olması zaten yeterli
Renginin aynı kalmasını ve yumuşak olmasını tercih ederim tabiki ama kokusuda önemli gerçekten yumoş tüm bunları sağlıyor teşekkürler yumoş #giysilerinseninlekalsın
ferahlığıııı <3 Yumoş kadar güzel kokan ve kıyafetleri mükemmel yumuşatan bir ürün daha yok. hatta o kadar nam salmış ki reklamcılığı aşan her yumuşatıcının adı yumoş olmuştur artık :)
yumuşaklığı için kullanıyoruz. sularımız aşırı kireçli ve bu kıyafetlerin çok rahatsız edici olmasına sebep oluyor. ütü yapma zorluğu da çıkarıyor. bu yüzden benim için yumuşatma özelliği ön planda :)
renkleri koruması tabi. bugün ne kadar olmuş tekstil ürünleri eskisi kadar çok alamıyoruz onları en iyi şekilde korumak ve uzun süre kullanmak için yumuşatıcımdan beklediğim bu :)
Annem ne için kullanıyo bilmiyorum ama ben kokusuna ve yumuşacık olan kıyafetlerime bayılıyorum :) kendi çamaşırlarımı yıkamaya başladığımda da kesinlikle yumoş kullanacağım :)
kesinlikle ferahlık renk koruma da tabi önemli ama artık bir sezon giydiğimizi öteki sezon giyinmiyoruz zaten ama ferahlık cidden çok önemli benim için
Renk koruma ütü yapıldığı zaman zaten düzeliyor yumusaklık hissi veriyo ki zaten kaliteli kıyafet alırsan solma olasılığı ve yumuşaklığı uzun süre kalıyor
Her zaman yumoş hem kalite hem fiyatı Uygun
ah yumoş üzümlü kekim. fiyatı çok pahalı ama yine de vazgeçemediğim ürün. senin gibi bir yumuşatıcı daha yok. renk koruması benim için en önemli olan
kim giysilerinin hem aynı renkleri korumasını hem de mis gibi kokmasını istemez kiii :)
yumoşun ferahlığı gibisi var mı ya :) kesinlikle bundan daha çok beğendiğim bir özellik yok
yumoş çok güzelsiiiiin ayıcıkların da öyle :) süper bi bence olmuş elinize sağlık
yumoş un sürpriz hediyesi lütfen renkli ayıcıklar olsun ya :)
peki yumoş hediyesinin yanında bu renkli ayıları da satışa sunar mı artık dersiniz?
yumuşatıcıdan beklediğinizden fazlasını veriyor deterjanı da çıktı çok seviyorum ikisini de
giysilerimi yıkarken benim için en önemlisi rahatlık bu yüzden yumuşaklığı ağır basıyor :)
bende hediye istiyorum yumoş ayıcığı istiyorum rengarenk noluuuur en çok istediğim hediye bu :D
parfüm kokusunun muheteşem olmasının yanı sıra yumuşacık kıyafetler benim için çok önemli ütüde de kolaylık sağlıyo bence
renk koruma olmalıdır, renksiz bir kıyafetin anlamı yok sonuçta
tabi ki yjmoş ayıcıkları gibi pasparlak kıyafetlerin olması :)
teknolojinin gözünü seveyim yumoşta en sevdiğim özellik tabi ki kıyafetlerimi koruması renklerinin canlı kalması
çamaşırları yıkadıktan sonra o sererkenki kokusu dolabı açtığımda yüzüme çarpan ferahlık hiçbi şeyde yok yaaa :)
rahat olsun yeter ya valla bide guzel olsun yani rahat edenedigum sey giymen
benim için en önemli olan kıyafetlerimin rengini koruması ama kokusuna da bayılıyorum
yumoş her etkili benceeee :) en güzel özelliği tabi ki yumuşacık kıyafetler
Erkekler Ne Diyor
Ern önemlisi renklerini koruması ama diğerleri de bir o kadar önemli
Rengini koruması çok ama çok önemli
Renk koruma ve koku ya bunlarr önemli bence
Hangi parfümü kullanıyorsun dedittiren bi yumoş ferahlığı ;)
Dostum aynısı benim başıma geldi senin sonuç noldu duzeltebildin mi
O temiz kıyafeti giydikten sonra ki o ferah koku beni benden alıyor
ben gömlek harici giymiyorum ve genelde full beyaz veya full siyah giyiyorum
Renk koruma en önemlisi renk giderse ne yapaym ferahlığı
Ben makineye bizzat kendim atıyorum erkek olmama rağmen bence yumoş
Ben renk koruma tercih ederim giysilerin ömrü daha fazla oluyor
Peki yumuşatıcı kullandığımız halde çamaşırlar kokmuyor... sorun nerde?
Yaz aylarında her ne kadar ferahlık olsa da renk koruma daha ağır basıyor.
Tabikide ferahlik
Ferahladigim her yerde huzurlu ve rahatim.
demek yumoş he, annemin best yumuşatıcısı ahshahxhax
Cilt sağlığımız için kaliteli markalar kullanmalıyız
Tatlı ayıcığı için aldığım bir üründü fakat şu anda memnuniyetle tavsiye ederim
Evet bende kullanıyorum mükemmel bir şey herkese tavsiye ederim
Yumoş extra denemedim ama yakın zamanda deneyip memnun kalırsam bildiririm
bence giysilerin canlılığı ve kokusu önemlidir ben yumoş kullanılması taraftarıyım.
Kesinlikle ve de kesinlikle ferahlık çok önemli renk koruma ve yA yumuşaklık defil
Renk koruma tabiki de yani rengi solan kıyafeti napam
Giysileri yıkama talimatlarına Uygun bir şekilde yıkamak çok önemli
Güzel bilgiler için teşekkürler
Güzel bir kokusu var bende çok seviyorum
Bunu denemek lazım ama çok pahalı yaa
Renk koruma ile ferah bir koku
Yumoş la hepsi bir arada sıkıntı yok
canım anama gösteriyim :p
Yumuşaklık daha önemli tabi ki yumuşak olmayan giysilerimi genellikle giymem , giysilerimide ona göre alırım
Bence görünüş ve kalite ön planda. Ama bu 3ü içinde en önemlisi hangisi derseniz renk koruma derim herhalde