Yumoşun lovely yumuşatıcısı çok çok iyiydi. Ya ama ben anlamıyorum benim çamaşırlarda neden kokmuyor nasıl kokar çamaşırlar? Kurutucu kullanıyorum ondan mı acaba
Kesinlikle Çamaşırların yıkandıktan sonra tertemiz ve lekesiz olmasını istediğim kadar güzel kokmasını da isterim. Benim için koku ön planda yer alır. Bunun için de kullanılan yumuşatıcı önemli bir etkiye sahiptir.
yılların Yumoş'u olmak öyle kolay mı tabi ki güven vermesinin ve hemen her evde olmasının sebebi kıyafetleri koruyor ve yıpranmasını önleyen teknoloji ile hem ferahlık sağlıyor hem de yumuşacık yapıyor
Yumoşun kokusu çok güzel kokusu beni ferahlatiyor. Hepsi böyle kokmuyor bazısı çok ağır bazısı da ilaç gibi kokuyor resmen Yumoş koku konusunda iyi gerçekten
Öncelikli tercihim renklerinin ilk aldığım gün gibi canlı kalması... Tabi kim istemeZki hem canlı renkler hem mis gibi koku hemde yumuşacık pırıl pırıl
Üçü de çok önemli ama bir seçim yapmak gerekiyorsa önceliği Renk korumaya veriyorum çünkü rengi solan bir giysi ferah olsa ne olur yumuşak olsa ne olur dimi ama
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Adı bile güzel daha koymadan çamaşırlar yumuşamaya başlıyor :)
Çamaşırların yıkandıktan sonra tertemiz ve lekesiz olmasını istediğim kadar güzel kokmasını da isterim. Benim için koku ön planda yer alır. Bunun için de kullanılan yumuşatıcı önemli bir etkiye sahiptir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yumoş kutusunun kapakları çok hoş taşarlanmıs ve yeni reklamında kullandığı müzikleri felandan tutup da reklam stratejileri çok başarılı.
Bebekliğimden beri annemin tercihi her zaman yumoş oldu ve halen de öyle. Yumoşun o kokusu, o yumuşaklığı eşsizdir. Ve üstelik en sevdiğim ise deterjan alerjim varken kolaylıkla yumoş kullanabiliyor olmak. 💜💜💜
Yumoş benim çocukluğumun kokusudur. Önceleri çamaşır asmak zulüm gibi gelirdi bana. Şimdi ise sürekli çamaşırları asmak, alıp alıp koklamak istiyorum. Çamaşır asmak bile güzel gelmeye başladı artık.
kesinlikle renk koruma. zaten çoğu insan rengi solmasın diye çamaşır deterjanı alır. öbür düşünceler daha arka plandadır. bir kıyafetinizin rengi solursa bir daha giymek istemezsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Giysilerin renklerinin daha uzun süre yeni gibi ve canlı kalması çok güzel.
Benim için giyisinin renginin atmaması öok önemli ma parfüm konusunda katılmıyorum çünkü alerjisi olan var ya da başka bir marka parfüm kullanan biri o koku ile etkileşimde iğrenç koku verebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Renk koruma… Rengi zamanla solan kıyafetlerden nefret ediyorum.
Kızlar Ne Diyor
Uzun sure renklerin korunmasi temizlik ve ferahlık vazgecilir keyif degil
En çok kokusunu seviyorum camasırları bı asıyorum balkona komple ferahlık ya ☺️
Hebsi önemli cnmm yumusak olsun guzel koksun temiz olsun cnmm
Renk önemli aldığım kıyafetleri ilk günü gibi canlı görmek isterim.
Yumuşaklık ve canlı renkler önemli 😍 ama parfüm kokmasını sevmem
Renk koruma çok önemli bence rengarenk giyen biri olaraka diyorum.
ben alıyorum hep çok iyi. yengeme de önerdim o beğenmedi kokusu ağır dedi ama bence değil. kokusunun kalıcı olması güzel
Yumoşun lovely yumuşatıcısı çok çok iyiydi. Ya ama ben anlamıyorum benim çamaşırlarda neden kokmuyor nasıl kokar çamaşırlar? Kurutucu kullanıyorum ondan mı acaba
Kesinlikle Çamaşırların yıkandıktan sonra tertemiz ve lekesiz olmasını istediğim kadar güzel kokmasını da isterim. Benim için koku ön planda yer alır. Bunun için de kullanılan yumuşatıcı önemli bir etkiye sahiptir.
yılların Yumoş'u olmak öyle kolay mı tabi ki güven vermesinin ve hemen her evde olmasının sebebi kıyafetleri koruyor ve yıpranmasını önleyen teknoloji ile hem ferahlık sağlıyor hem de yumuşacık yapıyor
Tabiki renk koruma
Kim yeni aldığı giysinin berbat olmasını isterki ❤️
Kokusu ve yumuşaklığı önemlii
rengi ve tasarımı kesinlikle. daha sonradan kalitesi gelir, kalite varsa her şey daha da güzelleşiyor 🙃🙃🙃
Önem sırası:
1. koku
2. ferahlık
3. renk
4. koruma
yumoş hem çamaşırlarımızın rengini koruması hemde o mükemmel kokusu ve o mükemmel yumuşatmasıyla evimizin bir numarası.
taraf seçmem oldukça güç maalesef yumuşaklığı da kokusu da mükemmel ferahlık demek istiyorum bu soruya :)
ya ben küçükken yumoş arada bi ayıcık promosyonu veriyodu. keşke yine bu renkli ayıcıklarında dahil olduğu promosyonlar yapsalar :')
Yumoş un kokusuna bayılıyorum özellikle dolabı açtığımda burnuma gelen mis koku beni mutluluktan havalara uçuruyor
parfüm gibi kalıcı kokusunu çok seviyorum ama yumuşaklıkta benim için önemli ütüyü kolaylaştırdığını düşünüyorum
kıyafetlerin renklerini koruması ve uzun ömürlü olmasını sağlaması gerçekten önemli ve güzel bir seçenek ama hepimiz kokusuna hastayız kabul edelim
camasırlarımı yıkarken en önemlisi güzel koku ve yumusaklıgıdır havlularım bazzen cok sert ve cildimi tahris edici olabiliyor
Tabiki yumoş ekstra özellikle bayram temizliğinde bi şişe her bi tüle döküp yikiyorum onun kokusuu ve hissiyatı aklımdan çikmiyor
tabi ki kokusu ve ferahlığı yumuşatıcımın güzelliğinden yani yumoştan geliyo benim de en sevdiğim bu :)
Benim için hepsi önemli bunların. Rengi korumalı yumuşak yapmalı mis gibi kokmalı, yıpratmamalı
Bana göre hepsi önemli renk yumuşaklık ferahlık hepsi önemli
Yumuşaklık
En ıyısı ıcın böyle pamuk gibi oluyor
Benim için renk koruma çünkü kıyafetin renksiz olunca rahat olması ne fayda verebilir ki
Yumoş un mumuşacık yaptığı çamaşırlar çokça kalp ben der susarım
Ben sıvı deterjanınıda kullanıyorum siyahları özellikle muhteşem ve diğer deterjanlar gibi alerjide yapmıyor
Renk koruma elbette önemli fakat kokusu da önemli bence 🙃
Erkekler Ne Diyor
renk olmazsa olmaz her renkli kıyafetler beni çok iyi motife eder
Yumoşun kokuları çok güzel sulandırıp oda parfümü olarak bile kullanıyorum
Ben her zaman renk koruma ve ferahliga önem veririm çamaşırlarımda
Denemek lazım ancak benim şimdi almaya fırsatım yok
Bence rebk koruma olmalı kıyafetlerin rengi solduğu zaman görüntüsü berbat oluyor
Yumoşun kokusu çok güzel kokusu beni ferahlatiyor. Hepsi böyle kokmuyor bazısı çok ağır bazısı da ilaç gibi kokuyor resmen
Yumoş koku konusunda iyi gerçekten
Öncelikli tercihim renklerinin ilk aldığım gün gibi canlı kalması...
Tabi kim istemeZki hem canlı renkler hem mis gibi koku hemde yumuşacık pırıl pırıl
Üçü de çok önemli ama bir seçim yapmak gerekiyorsa önceliği Renk korumaya veriyorum çünkü rengi solan bir giysi ferah olsa ne olur yumuşak olsa ne olur dimi ama
Adı bile güzel daha koymadan çamaşırlar yumuşamaya başlıyor :)
Çamaşırların yıkandıktan sonra tertemiz ve lekesiz olmasını istediğim kadar güzel kokmasını da isterim. Benim için koku ön planda yer alır. Bunun için de kullanılan yumuşatıcı önemli bir etkiye sahiptir.
yumoş kutusunun kapakları çok hoş taşarlanmıs ve yeni reklamında kullandığı müzikleri felandan tutup da reklam stratejileri çok başarılı.
Yumoş'la yıkanan giysilerin renkleri daha uzun süre yeni gibi ve canlı kalır.
Her yıkamada giysilerinde muhteşem bir yumuşaklık sağlar, yıpranmayı önler.
Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilerine ferahlık getirir.
İkisi birden olsa hic fena olmaz neden tek taraflı olsun ;) 😀
Hepsi çok önemli. Kokusu güzel ve yumuşak olmak zorunda.
#GiysilerSeninleKalsın
Bebekliğimden beri annemin tercihi her zaman yumoş oldu ve halen de öyle. Yumoşun o kokusu, o yumuşaklığı eşsizdir. Ve üstelik en sevdiğim ise deterjan alerjim varken kolaylıkla yumoş kullanabiliyor olmak. 💜💜💜
Renklerin korunması çok önemli. Soluk renkli kıyafetlere tahammülüm yok
Tek bir unsur kıyafet seçimimde ne kadar etkili olur tartışılır bence hepsi de gerekli
ferahlık ya renkde önemli kişşel bi tercih herkes nasıl istiyosa öyle kullansın bazısı bu özelliklerden birini arar bazısı hepsini birden arar
adanada yasiyorum yazin siyahtan kaciyorum ferah olmasini tercih ediyorum malum dünya cekirdegine yakın sanirim adana yazın yaniyor
İki önemli faktör var renk koruması ve yumuşaklık. İkisi de vazgeçemediğimiz unsur. Harika bir yazı. Teşekkür ederiz.
Bir modacı olarak önce kalitesi sonra rahatlığını düşünürüm kalite varsa zaten renkler solmayacaktır.
renk koruması bence çünkü kırmızı yıkadığım şeyler pembe oluyor gerçi bundan şikayetçi değilim ama çok fazla pembem var biraz kırmızı olsun
Renk koruma tabiki özellikle siyah kıyafetler çabucak sokuyor
Bence bunların hepsi tek şişede olması yaz aylarında çamaşırlar erken yıpranıp soluyor
Yumoş benim çocukluğumun kokusudur. Önceleri çamaşır asmak zulüm gibi gelirdi bana. Şimdi ise sürekli çamaşırları asmak, alıp alıp koklamak istiyorum. Çamaşır asmak bile güzel gelmeye başladı artık.
kesinlikle renk koruma. zaten çoğu insan rengi solmasın diye çamaşır deterjanı alır. öbür düşünceler daha arka plandadır. bir kıyafetinizin rengi solursa bir daha giymek istemezsiniz
Giysilerin renklerinin daha uzun süre yeni gibi ve canlı kalması çok güzel.
Benim için giyisinin renginin atmaması öok önemli ma parfüm konusunda katılmıyorum çünkü alerjisi olan var ya da başka bir marka parfüm kullanan biri o koku ile etkileşimde iğrenç koku verebilir
Renk koruma…
Rengi zamanla solan kıyafetlerden nefret ediyorum.
Renk en önemlisi... maalesef giysiler alındıktan sonra soluyor