Yumoş markasını yıllardır deniyoruz. Kokusu ve yumuşaklığı çok güzel hiç yıpratmıyor giysilerimiz hep canlı kalıyor. Şisesinin üzerindeki ayıcık resmi beni cezbediyor ayıcığa sarılmak istiyor oluyorum ama onun yerine çamaşırı giyince yumuşaklığını hissededip sarılmış oluyorum
Giysilerim benim için çok değerli bu yüzden gereken özeni gösteriyorum, hem canlılığını koruması için hem de yıpranmaması için yıllardır yumoş kullanıyorum.
gönlüm cevabın renkleri koruma olduğunu söylese de ferahlığına diyecek laf bulamıyorum haftalarca mis gibi kokan çamaşırlar insanı aşırı mutlu ve temiz hissettiriyor. yumuşaklığı zaten anlatılamaz güzel bir his
kokusu benim için her şeyden önemli. siz de serdiğiniz çarşafla mis gibi uykuya dalmaya bayılmıyo musunuz? yeni duş almış olmak+temiz çarşaflar = süper bi uyku
Kızlar Ne Diyor
Yumoş markasını yıllardır deniyoruz. Kokusu ve yumuşaklığı çok güzel hiç yıpratmıyor giysilerimiz hep canlı kalıyor. Şisesinin üzerindeki ayıcık resmi beni cezbediyor ayıcığa sarılmak istiyor oluyorum ama onun yerine çamaşırı giyince yumuşaklığını hissededip sarılmış oluyorum
Giysilerim benim için çok değerli bu yüzden gereken özeni gösteriyorum, hem canlılığını koruması için hem de yıpranmaması için yıllardır yumoş kullanıyorum.
yumoş gerek yumuşatması gerekse mükemmel kokusu ile bizim evimizin tek yumuşatıcısı. tek kelimeyle harika
Renk koruması benim için en önemli olan şeylerden biri ve tabiki biraz da güzel kokmalı koku hastası bir insan olarak🤗😄
#GiysilerinSeninleKalsın fakir biri olduğum için rengini koruması benim için çok önemli. Çogu marka yumuşatır ama her marka rengini koruyamaz.
Renkleri korumak İlk sırada sonrası koku , ferahlık ve yumuşaklık yani yumoş ekstra ile kuruma ferahlık canlılık...😉😇
Yumos hem çok güzel kokusu var hemde yumuşacık kıyafetler
Yumoş Amber denemeyen var mı ya dünyanın en mis kokusuymuş cidden, helal olsun :D
Benim için ferahlık. İçimi açacak kullandığım yumuşatıcı.
kesinlikle en güzeli renk koruması kıyafetlerimin solmasına gönlüm razı olmuyo :)
gönlüm cevabın renkleri koruma olduğunu söylese de ferahlığına diyecek laf bulamıyorum haftalarca mis gibi kokan çamaşırlar insanı aşırı mutlu ve temiz hissettiriyor. yumuşaklığı zaten anlatılamaz güzel bir his
Renk koruma ve yumuşaklık eşit olarak önemli bence ✌🏻
Gepsi onemli mis gibi kokssun tertemiz olsun yumusafcik olsun
Hepsi çok önemli , ama özellikle renkler ve yumuşaklık 👍
Biz hep yumoş kullanıyoruz, kokuları çok güzel ama sarı plajı kötü
Hepsi olsun, makina dan çıkarıp asınca mutlu olalım
kokusu benim için her şeyden önemli. siz de serdiğiniz çarşafla mis gibi uykuya dalmaya bayılmıyo musunuz? yeni duş almış olmak+temiz çarşaflar = süper bi uyku
Kesinlikle renk koruma
Solmuş çamaşırdan nefret ederim
Hepsi bence çok öenmli ama en çok kokusuna takılırım
Benim için en önemlisi kalıcı kokusu ve yumuşaklığı
Renk koruma ve yumuşaklık bir kenara ama o mis gibi gelen koku...
Koku önemli ama çabuk gidiyor kokusu o yüzden kıyafetler için ayrı parfüm alınmalı bence
Yumuşaklık kesinlikle... Ayrica güzel koksun da isterim.
Bence hepside çok önemli şeyler birini eleyip diğerini seçmek mümkün değil gibi
renk koruması oldukça önemli ama ben verdiği ferahlık için kullanıyorum :)
kalıcı koku ve yumuşaklık>>> her şey
renk koruma ve ozellikle sicak yaz aylari icin ferahlik!!
Renk koruma tabii ki, siyah diye aldığımız pantolon gri oluyor sonra :D
Aslında hepsi önemli. Lakin rengi gidince tekrar giyilemiyor. Bu yüzden renk koruması.
Annem kullanıyor yıllardır çok memnun renkleri koruyor kokusu çok güzel
Yazın terlemetmesin
Kışın üşümesin.
Eee üzerime de yakissin
Erkekler Ne Diyor
Ya şu renkli yumoşlari çok seviyorum keşke benim de bitane olsa 😂.
Daha uzun ve daha güzel yumuşak giysiler olması için güzel bir tercih teşekkürler
Renk koruma kesinlikle hem her şey çok pahalı 😊😂😂
Şıklık önemli. Kaliteye bu zmanda yetecek paramızın olduğunu sanmıyorum
Çamaşırların hem yumuşak olmasını hemde renginin değişmemesini isterim
ferah olması tercihimdir çünkü hava zaten yeterince sıcak
Ev işi yapan bir erkek olarak yumos kullanıyorum ve çok güzel
Hepsi önemlidir fakat en önemlisi kıyafetinizin kumaşı. Eğer kumaş iyi ise gerisi gelir.
Yumuşaklık önemli üzerime bir şey giydiğimde diken gibi batmamalı
Yumoş önemli hem çamaşır lar yumuşak oluyor hem güzel kokuyor
Yumuşatıcılar arasında yumoşun kalitesine güzel kokusuna ukaşabilen bi marka yok
Renk koruma severek beğenerek aldığım bir renk solar veya başka bir renge dönüşür ise birdaha o marka veya ürün satıcısını asla tercih etmem
Renk koruma zamanla siyahlar gri olmadık kırmızı pembe olmasın ama yumos ikisini de iyi yapan bir firma yumos al keyifline bak
Renk koruma zamanla siyahlar gri olmadık kırmızı pembe olmasın ama yumos ikisini de iyi yapan bir firma yumos al keyifline bak
Çamaşırların kolay yıpranmasını, kısa sürede renklerinin solmasını ve istenilen kokunun temiz çamaşırda alınamamasını hiç kimse istemez.
Yumosun sarısı güzel bence ya annem onu kullaniyor kalıcı kokuyor ama bazen parfumumle karismasinida istemiyorum
Yumoş'la Giysilerin yumuşacık, yep yeni, mis gibi kokulu kalsın o yüzden tercihim Yumoş
Yumuşaklık tercih ederim çünkü cilde en iyi gelecek
Tişörtlerimin küçülmemesi, ilk gunku desenlerini korumalari önemli ve pamuklu olmali 🙂
Ferahlık en önemli olan daha sonra renk koruma bu kadarı yeter
Rengi korusun yeterli. Başka bir şey istemem, biraz da güzel koksun tabi.
En önemli ferahlık rahat etmem lazım rahat etmediğim şey şık bile olsa giymem
Kıyafetlerin güzel kokması kadar güzel bir şey yoktur
Renk koruma daha önemli ferahlık her türlü halledilir
Renk koruması çok önemli hepimiz için o yüzden YUMOŞ tercih ediyoruz
Kalite ilk başta olması lazımdır kalite olmadığı zaman renginin ne anlamı kalıyor?
Ben aldım gayet gzl kokuyor kısa programda taş gibi gzl çıkıyor tsirtler
rengin korunması ve ferah bir koku olmazsa olmaz zaten
Kalıcı bir şey elbette yok. Zaman herşeyi yok ediyor ama muadillerine göre bir adım önde görünüyor
Rahatlık ve yumuşaklık önemli, giysilerin renkleri korunmuş, korunmanın çok önemli değil.