Ev & Yaşam Yazlık kıyafetlerin ütülenmesine gerek var mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yaz aylarında giyilen kıyafet anında tere maruz kalıyor. Sizce yazlık kıyafetlerde ütüye gerek var mı? Yazlık kıyafetlerin ütülenmesine gerek var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aselcik23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aksamdan haledrim temiz temiz giyinirken yanimda yedekte olur çalıştığım ortamda 2 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yedek bazen gerekiyor yazları Yorumla Aselcik23 +1 yıl Hep bulundururum sonucta temizlik guzel birsey Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmazsa olmazım Yorumla Aselcik23 +1 yıl Çalıştığın yerde insanları ağırlıyorum Yorumla Aselcik23 +1 yıl Guzell Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Müşteri odaklı işin varsa kıyafetin hep iyi olmak zorunda Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Var aslında kumaşına göre ama pek ütü seven biri değilim utusuz giyilecek kumaşlar tercihim oluyo 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de ütü gerektirmeyen kumaşlar tercih etmeye başladım Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elbette var ütüleyip soğumasını bekliyorum 😂 öyle giyinirim 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yazın git dışarı çık anında ter Yorumla Edaaa97 +1 yıl Aşırı terleyen biri değilim ve daha efil serin olabilecek kumaşlar tercih ediyorum sıkıntı yaşamıyorum çok şükür Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama yaşadığın yere de bağlı Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl elbette var işe buruş buruş gömlek tişörtle mi gidilir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de gidemem Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buruşuk buruşuk kıyafetleri giyemem ben, ütü yaparım ve ütüyü yaptıktan 10-15 dakika sonra giyerim 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yine sırılsıklam buruşuk oluyor Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Ya tamam da kıyafeti direk olduğu gibi giyinmezsin olur biter, atlet giyersin olur biter ki zaten atletin kullanım amacı vücuttaki teri emmektir Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Atlet giyen insan kalmadı resmen. Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Sıcak yaz günlerinde giyinilmeden olmuyor, ben evin içinde isem çok fazla tercih etmiyorum ama dışarı çıkacak isem mutlaka giyinirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok kırısık ise gerek var bence. Sonucta terliyoruz diye ütülenmez diye bisey yok 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani her şey ütülenmeli tabii, jean dışında 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olur mu Jean de çok kırışık duruyor Yorumla pehlivaan +1 yıl Diesel de çalışan görevli söylemişti, asmadan önce elinizle çekiştirip, bişeyin üstüne serip elinizle ütüleyip öyle asıyosunuz, gerek kalmıyo ütüye. Ütü jean lere zarar veriyomuş. Gerçek jean kırışık durmuyo ki zaten Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu doğru olabilir Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. En cok onların var , malum gömlek tshırt falan hep 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama çabuk ter ütüyü bozuyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O da onun ayıbı. Bu sıcakta o kadar uğraşıp ütü yapıyorum bozuluyorsa da yapacak bir şey yok 😔 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Değmiyor işte Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yorulduğunla kalıyorsun Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Keten gömlek giyiyorum ben , onların boyle hafıf kırışması aslında hoşuma gidiyor Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de ona kırışık yakışıyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kesinlikle , salaş bır goruntu oluyor falan Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yaza yakışıyor Yorumla
Meliscigim000 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ütü önemli 🙋 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
kalahariii Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Ütüsüz hiçbir kıyafeti giyemem 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Takıntı mı var Yorumla
Ymana Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ypkk 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Üşengeçlik :) Yorumla Ymana +1 yıl Hayir aslinda rahatlık 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aksamdan haledrim temiz temiz giyinirken yanimda yedekte olur çalıştığım ortamda
Yedek bazen gerekiyor yazları
Hep bulundururum sonucta temizlik guzel birsey
Olmazsa olmazım
Çalıştığın yerde insanları ağırlıyorum
Guzell
Müşteri odaklı işin varsa kıyafetin hep iyi olmak zorunda
Var aslında kumaşına göre ama pek ütü seven biri değilim utusuz giyilecek kumaşlar tercihim oluyo
Ben de ütü gerektirmeyen kumaşlar tercih etmeye başladım
Elbette var ütüleyip soğumasını bekliyorum 😂 öyle giyinirim
Yazın git dışarı çık anında ter
Aşırı terleyen biri değilim ve daha efil serin olabilecek kumaşlar tercih ediyorum sıkıntı yaşamıyorum çok şükür
Ama yaşadığın yere de bağlı
elbette var işe buruş buruş gömlek tişörtle mi gidilir
Ben de gidemem
Buruşuk buruşuk kıyafetleri giyemem ben, ütü yaparım ve ütüyü yaptıktan 10-15 dakika sonra giyerim
Yine sırılsıklam buruşuk oluyor
Ya tamam da kıyafeti direk olduğu gibi giyinmezsin olur biter, atlet giyersin olur biter ki zaten atletin kullanım amacı vücuttaki teri emmektir
Atlet giyen insan kalmadı resmen.
Sıcak yaz günlerinde giyinilmeden olmuyor, ben evin içinde isem çok fazla tercih etmiyorum ama dışarı çıkacak isem mutlaka giyinirim
Cok kırısık ise gerek var bence. Sonucta terliyoruz diye ütülenmez diye bisey yok
Yani her şey ütülenmeli tabii, jean dışında
Olur mu Jean de çok kırışık duruyor
Diesel de çalışan görevli söylemişti, asmadan önce elinizle çekiştirip, bişeyin üstüne serip elinizle ütüleyip öyle asıyosunuz, gerek kalmıyo ütüye. Ütü jean lere zarar veriyomuş. Gerçek jean kırışık durmuyo ki zaten
Bu doğru olabilir
En cok onların var , malum gömlek tshırt falan hep
Ama çabuk ter ütüyü bozuyor
O da onun ayıbı. Bu sıcakta o kadar uğraşıp ütü yapıyorum bozuluyorsa da yapacak bir şey yok 😔
Değmiyor işte
Yorulduğunla kalıyorsun
Keten gömlek giyiyorum ben , onların boyle hafıf kırışması aslında hoşuma gidiyor
Benim de ona kırışık yakışıyor
Kesinlikle , salaş bır goruntu oluyor falan
Yaza yakışıyor
Ütü önemli 🙋
Katılıyorum
Ütüsüz hiçbir kıyafeti giyemem
Takıntı mı var
Tabiki
Ypkk
Üşengeçlik :)
Hayir aslinda rahatlık 😀
No giy çık,