Başladım
Başlamadım
Başlayacağım
Öyle bir düşüncem yok
Çeyiz de nedir ki?
Tatile gidecüüüüüüğümmmmm, ne çeyizüüüüüü; hayatımı yaşayacummmmm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell

Kuzenime çeyiz alışverişi konusunda yardım ediyorum bu ara. Beyaz eşya ve küçük ev aletlerini Arçelik, Philips, Arzum gibi markalardan aldı. Koltuk ve yatak odası takımını Enza'dan aldı. Mutfak eşyalarını Karaca, Emsan, Ikea, Korkmaz gibi mağazalardan tamamlıyor. Bir de Trendyol çok işine yaradı. Ufak tefek birçok mutfak eşyasını oradan aldı. Halı ve perde konusunda kararsız şu an. Hala eksikleri var ama çoğunu hallettik.
Güzel yapmışsınız, mantıklı ve kaliteli bir seçim olmuş. Bende Siemens ya da Bosch düşünüyorum beyaz eşyaları ama bakalım nasip
Çeyiz yapmak gerekiyor her ne kadar modern çapa göre garip kaçsa da günümüzde her şey çok pahalı tek seferse almaya kalksan çok zor gelir ekonomik yönden.
Eve de her şey lazım oluyor. Bu durumda ev alışverişleri mutlaka yapılmalı. Çeyiz kişinin kendine yatırımı 💐🙏🙏🙏
Selam gadası 🙃
Eskiden olsa çok insan başladım derdi. Ama şimdilerde artan fiyatlar yüzünden kimse kolayına çeyiz yapmıyor. Çünkü yapmak istese bile fiyatların arkasına yetişemiyor.
Çok doğru, maalesef öyle gerçekten
Cevap
4Cevap
Evlenmiyorum
Çeyizim hiç olmadı, olmayacak da.. Biz şimdiden birlikte mobilya bakıyoruz hepsini aynı zamanda alacağız. Çeyiz işi bana çok demode geliyor
O da çeyiz sayılır; aslında daha iyi bir şey birlikte almak. Bende erkeğe düşen kısmı halletmeye çalışacağım şimdilik ileride zorlanmamak için.
Ne gerek var çeyizee.. Koca buldum da çeyiz kaldı😂😂 Uğraşamam ceyiz falan
😀😀 Öyle diyosan öyledir 😀😊
Öyle tabi :)
Evlenecegim adami bulunca ceyizi de hallederiz 😂
Simdi ulke batiyo birde ben ceyiz derdine dusmiyeyim😄
😂😂
Benim dizili evim var ama evlenirsem illa ki herşeyin yenisi alınır
Başlamadım henüz kendime hayrım yooook
Vakti gelince olur belki, belli mi olur
Önce bir kendi hayatımı kurayım da, sonra başkasıyla paylaşırım 🥰
İyi fikir 😊👏🏻
Bir erkeğin bu soruyu sorması 🙄
Ama kızların hiç oralı olmayıp sadece gününü gün edip gezme peşinde olması 🙄
Evlendikten sonra da buna rağmen “hiç gezemedik” demesi 😂😂😂
İyi yapıyorlar evlenince madalya takılmıyor
Ona göre de karşılık alıyorlar tabi haliyle. Boşanmalar artıyor. Herkes laylaylom isteyince ilişkilerin ömrü de kısa oluyor. Seçim bizlerin elinde; yalnız bir yaşam mı, yoksa uyumlu ve anlayışlı bir yaşam mı 😊
Kısmet bu işler herkese kalbi kadar insan denk gelmesi dileğiyle
😊🙏🏻
30 yaşına kadar yolu var
Öyle mi dersiniz 😊
Tabi
O zaman daha var
Ceyiz alışverişe başlamadım.
Yok kız ne çeyizi
Şimdiden ufak ufak başlamak lazım abla😊
Başlamadım, başlamak gibi bir planım da yok
Yapmıcam
Çeyiz yapmayacağım
Hayır
Ne çeyizi ya evlenen net malın önde gidenidir
😂😂😂 Maddi anlamda da zor, bir kadınla anlaşmak da zor biliyorum. Hele hele evlenip bu dünyaya bir çocuk getirip yetiştirmek daha ayrı bir zor. Ama yalnız başına ölüp gitme düşüncesi de insanı düşündürüyor 😊 Nasip ve tercih diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?