Salon ile mutfak arasına hem işlevsel kolaylık hem de estetik katması amaçlı görselde ki gibi pencere actirmayi düşünüyorum ama emin değilim çok kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mutfak salon arası servis penceresi fikrini nasıl buluyorsunuz?
Ben ev bakarken Amerikan mutfak tarzı mutfak olanlardan kaçındım, iyi ki de kaçınmışım. Ufacık bi dağınıklık olsa kötü görünüyor çünkü aynı dağınıklık içerisinde oturduğun için. Bu da bana öyle hissettirdi çünkü tezgah görünecek direkt. Faydaları da vardır tabii ama böyle misafir vs geldiğinde garip olur gibi geldi bana bilemedim. Yoksa şık duruyor.
bence gayet şık durur, oturma odasından bakıldığında gayet hoş bir görüntü de katıyor, hem kolaylık hemde estetik açıdan güzel... bu dizayın modasıda hiç bir zaman geçmez, genelde küçük mutfaklar içinde kullanılır.. yaptırın gönül rahatlığıyla şimdiden kolaylıklar dilerim 😊✏️🔨🛠️
mutfaktayken salon ile bağlantı kesiliyor yemekleri getir götür zor oluyor ve dediğin gibi mutfak büyük olmadığı için düşünüyorum bi yandan da uğraşmaya döküp kırmaya değer mi diye kafam karışmıştı. Teşekkürler :)
emin ol faydasını görürsün, daha pratik çünkü sonuçta zamandan da kazanacaksıniz hem daha az yorulmuş olacaksın.. şimdiki evler çoğu açık mutfak yerden kazanmak için, pencerede senin için güzel bir alternatif olabilir.. rica ederim 😊
Eğer öyle bir imkanın varsa yapmalısın şayet ben de gayet çekici buluyorum mesela kalabalık misafir falan geldiğinde mutfaktan servis yapardım salona veya küçük çaplı misafirler geldiğinde resimdeki gibi direk mutfağın ara kısmında yiyebilirsiniz
Yemek sonrası mutfakta ayrı iş yapacaksın ama o açıklık müstakil olmaya engel. Mutfağın içinde kızartma vs. yapsan odaya da geliyor. Misafirini ağırlarken mutfakta hazırlığının görülmesini pek istemezsin.