Ev & Yaşam Evinizin içinde sigara içilmesine izin verir misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Bizde uzun yıllar boyunca sigara evde içilmez, evde bir kişi içiyor zaten ama o da balkonda içer... Evinizin içinde sigara içilmesine izin verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Olmadıolduramadık Takip Et FenomenGuru Yaş: 110 +1 yıl Eskiden odamda içerdim ama uzun zamandır içmiyorum. İçirmiyorum. 1 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaz günüyse ve cam büyükse belki o anlık olabilir. Ama sürekli içilirse ve düzgünce havalandırılmazsa hoş olmaz. 1 0 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ne yanımda ne çevremde kokusunu alacağım hiç bir yerde izin vermem hatta sigara içen birine 1 metreden bile yaklasam o kadar iğreniyorum konusundab 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eşim cami açıp içiyor bende zıkkım iç şarkısını uzun hava olarak söylüyorum 2 0 Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İçtiğim için evet , içmeseydim evimi kokutturmazdım diye düşünüyorum 💭 😄🐍 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Ailecek sigara içmiyoruz. Sigara içen misafir geldiğinde, misafiri balkona çıkarırız. 1 0 Yorumla
EndArYa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendi evim olursa asla izin vermem. Olursa da balkona çıkarlar. 1 0 Yorumla
_siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır, nefret ederim. Berbat ve pis bir kokusu var. Baştan aşağı zehir. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayır evimizde kimse sigara içmiyor. Balkonda içmelerini rica ederim. 1 0 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır tabikide. Balkonda veya dışarıda içmeleri içen varsa eğer daha münasip 😄 1 0 Yorumla
Joselynn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl duvarlar perdeler sararıyor çıkın balkonda için annem yaa 1 0 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bizim ailede içen yok ama gelenekler balkonda içer. 1 0 Yorumla
Uyebilmemkac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Balkonda sadece. Bizim evde sigara içen yok. Arada ben içerik 1 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kış gününde bile annemler balkonda içmek zorunda kaldı 😂 1 0 Yorumla
utkuus04 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Aile evindeyim ve evde sigara kullanan yok kendi evim olsaydida izin vermezdim icki neysede sigara akciğerleri zehirlemekten baska bisey yapmiyor 1 0 Yorumla
moneyofim Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hayır kesinlikle icirtmem babamda annemde gelse benim evimde kimse içemez 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Sırf bunun için balkonu kapatırdım 2 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Ben içiyorum zaten başkaları da içebilir nolcak 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Maalesef söylesem de duyarsız cahil çok insan var 1 0 Yorumla
Sine_mSu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Kesinlikle izin vermem. Kokusu cok irenc 1 0 Yorumla
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ah keşke öyle bir im olsa izin veren 🤣 1 3 Yorumla başımıağrıtmaya +1 yıl Sigara igrenc bi sey😂 Yorumla polisgazi +1 yıl maalesef çok farklı düşünüyoruz 🤣🤣 Yorumla polisgazi +1 yıl Bana göre de sigara candır can 🤣 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Arabamda içilmesin deBende arabamda içmem 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hayır çıksın balkon da içsin içmek isteyen 1 0 Yorumla
derinertaç Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sana veririm 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl teşekkürler de ben kullanmıyorm ya xd Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Mutfakta içiliyor 1 0 Yorumla
fadimeana Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Asla 2 4 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Çak beşlik ✋ bendensin 😊👍 Yorumla fadimeana +1 yıl ✋✋✋✋al o zmn Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Dönüş yapacak misin gelene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eskiden odamda içerdim ama uzun zamandır içmiyorum. İçirmiyorum.
Yaz günüyse ve cam büyükse belki o anlık olabilir. Ama sürekli içilirse ve düzgünce havalandırılmazsa hoş olmaz.
Ne yanımda ne çevremde kokusunu alacağım hiç bir yerde izin vermem hatta sigara içen birine 1 metreden bile yaklasam o kadar iğreniyorum konusundab
Eşim cami açıp içiyor bende zıkkım iç şarkısını uzun hava olarak söylüyorum
İçtiğim için evet , içmeseydim evimi kokutturmazdım diye düşünüyorum 💭 😄🐍
Ailecek sigara içmiyoruz. Sigara içen misafir geldiğinde, misafiri balkona çıkarırız.
Kendi evim olursa asla izin vermem. Olursa da balkona çıkarlar.
Hayır, nefret ederim. Berbat ve pis bir kokusu var. Baştan aşağı zehir.
Hayır evimizde kimse sigara içmiyor. Balkonda içmelerini rica ederim.
Hayır tabikide. Balkonda veya dışarıda içmeleri içen varsa eğer daha münasip 😄
duvarlar perdeler sararıyor çıkın balkonda için annem yaa
Bizim ailede içen yok ama gelenekler balkonda içer.
Balkonda sadece. Bizim evde sigara içen yok. Arada ben içerik
Kış gününde bile annemler balkonda içmek zorunda kaldı 😂
Aile evindeyim ve evde sigara kullanan yok kendi evim olsaydida izin vermezdim icki neysede sigara akciğerleri zehirlemekten baska bisey yapmiyor
Hayır kesinlikle icirtmem babamda annemde gelse benim evimde kimse içemez
Balkonda içilmesi tercih ederim..
Sırf bunun için balkonu kapatırdım
Ben içiyorum zaten başkaları da içebilir nolcak
Hayır asla buna taviz vermem.
Hayır izin vermiyorum
Benim evim zıkkım içme yeri değil
Maalesef söylesem de duyarsız cahil çok insan var
Kesinlikle izin vermem. Kokusu cok irenc
Ah keşke öyle bir im olsa izin veren 🤣
Sigara igrenc bi sey😂
maalesef çok farklı düşünüyoruz 🤣🤣