Evin her odasında sigara içiliyor. Babam yatak odasında kapısını kapatarak içiyor. Annem ise hem balkonda hem salonda hem de mutfakta içiyor. Babam bazen televizyonlu odada da içiyor. Fakat ben içmediğim için bana sigara kokuları rahatsız edici seviyede geliyor. Kendi odam yatak odasına bitişik olduğu için duman kokusu ister istemez geliyor. Evi bazen sigara dumanları kaplar.
Sigara evde çocuk olsun olmasın içilmemeli. Evin içine siniyor kokusu. İçmeyenleri pasif içici yapıyor o ayrı dert. Perdeler, eşyalar sararıyor. İçen kişi bir tek kendine zarar vermiyor yani çevresinede veriyor. Evimizde mutfak balkonu hariç hiçbir yerde sigara içirmiyoruz. Hem çocuklar için hemde kokusunu sevmiyorum. Annemde babamda içiyor. Asla salona ya da başka yerlere gidip içmezler. Keşke hiç içmeseler. Kendi evimde de asla içirmem. İçmek isteyen balkona çıkar. Bir sakız atar ağzına öyle gelir.
Hayır evin içinde içilmez. Çünkü evin içerisinde sigara kullanmayanlar var. Ayrıyetten evcil hayvanlarımız ve bitkilerimiz var. Onlar bu durumdan rahatsız olur. Ayrıca her ne kadar sigara kullanımı olsada evdeki eşyaların sigara dumanı olması hiç iyi değil. Bari dumanı evin içinde de çekmeyelim öyle değil mi?
Zaten sigara içmiyorum bizimkiler de karşı çıkar, ayrıca evi sigara kokusu sarar hiç çekilmez. Sigara içecek olsaydım evden uzakta içerdim, balkon da olsa kokusu insanın üstüne siniyor.
Ben sigarayı bıraktım ama hayatta ev ortamında içmedim ailemin karşısında gece olur yatardılar bende balkonda yakardım üniversite de 2 sene evde içtim bazen balkonda içerdim çay sigara keyfi ama iyiki de bıraktım ya 😀
Ailecek sigara içmiyoruz. Misafirler geldiğinde balkonda içmelerine izin veriyoruz. Annemin dumanlara karşı alerjisi var ve en ufak sigara dumanından etkileniyor.
Misafirim olana her yerde serbest. Yıllarca kışın eksi 5 derecede balkonlarda donarak içmiştim. Şimdi evimde koltuğumda uzanıyorum yakıyorum bi tane miss. Dünya umurumda değil.
Ailemle yaşıyorum onlar ya mutfakta bütün camları açarak içiyor ya da balkonda kendi evimde olsa alsa ama asla ev sınıtları içinde sigara bulunmasına dahi izin vermem
Sigarayı sevmem kokusuna da katlanamam 😅 ama maalesef abim içiyor defalarca kez uyarıp balkonda iç diye kavga etmemize rağmen salonda içiyor... Bıktım 😅
Şükür evde içen yok, dışardan geleni de balkonda ağırlıyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu hukumetin yaptigi en akilda kalir icraat bu zaten kapali alanda sigara yasagi bi cogumuzun hayatinada sirayet etti evlerdede eskisi gibi sigara icilmio artik