Kolay desem yalan olur, ama istersen yapamıyacağın şey yok. Nasıl yapacağını biliyorsan ve malzemeleri hazırlarsan yapabilirsin. Ama ilk denemense işin yaş. her taraf boya olacak, çok yorulacaksın, saçın başın kirlenecek belki bunları hesap et.
Taşırırım korkusu olursa tavana kağıt bant Çek ki tavana taşmasın boya kurusun bandı çıkar jilet gibi çıkıyo ben bide hamileyken boyadım yaparsın yani iyi boya al Gelişi güzel vurma duvara hep aynı sırada geç. Fırçada fazla boya bırakma fırçayı kovaya daldır döndür her tarafı boyayı alsın sonra düşülmesini bekle akarsa duvarda kötü durur.. sabah erken bi kat at.. öğlene kadar aç camları kurusun. Akşam üzeri bi kat daha at bitti yarın kurul odana.. öncesinde duvarların kırı bezle tozunu almanı öneririm. Priz vs varsa istersen sök istersen kağıt bantla prizi korumaya al. Kolay gelsin
Düşündüğün renkle, duvarda ki renk aynı olmayabilir işin sonunda, birde fırçayı çok iyi kullanman gerekir tasirmadan, ha benim için önemli değil dersen boya boyadır, yok dört dörtlük kusursuz bir sonuç isterim diyorsan başka.