Ev & Yaşam Sıvı Deterjan Mı Yoksa Toz Deterjan Mı Daha Avantajlı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Toz deterjan koyu renkli giysilerin rengini solduruyormuş sanırım. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Sıvı Deterjan Mı Yoksa Toz Deterjan Mı Daha Avantajlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl sıvı deterjana alıştım, kullanması daha pratik oluyor 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Hiç sıvı kullanmadım Dahası deterjan da kullanmıyorum Sabun tozu kullanıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Temizliyor mu? Kıyafetlerin rengi solmaz mi? Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hiç bir solma yokBeyazlara sabun tozu kullanıyorum Renklilerde ise Eti Bor'un deterjanıni kullanıyorum son 3-4 senedir. Öncesinde renklileri de sabun tozu ile yıkıyordum. Tavsiye ederim sabun tozunu. En azından beyazlarda bir dene derim... Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Toz daha ucuz ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sıvı deterjana alıştım, kullanması daha pratik oluyor
Hiç sıvı kullanmadım
Dahası deterjan da kullanmıyorum
Sabun tozu kullanıyorum
Temizliyor mu? Kıyafetlerin rengi solmaz mi?
Hiç bir solma yok
Beyazlara sabun tozu kullanıyorum
Renklilerde ise Eti Bor'un deterjanıni kullanıyorum son 3-4 senedir. Öncesinde renklileri de sabun tozu ile yıkıyordum. Tavsiye ederim sabun tozunu. En azından beyazlarda bir dene derim...
Sıvı kullanıyorum.
Omo🌼
Toz renkli. Artık sıvıya mı geçsek 😅
Toz Deterjan Daha Avantajlı Tabikide
toz daha avantajlı
Toz kullanıyoruz
Toz daha ucuz ya
sıvı çabuk gidiyor
bor10 kullan