Müzik açmadan temizlik moduna geçiş yapamayanlar buraya koşsun :D Enerjinizi yükselten şarkılardan ben de faydalanmak isterimmm :P Hangi şarkı sevmediğiniz ev işini bile keyifli hale getiriyor?
Hangi şarkı sevmediğiniz ev işini bile keyifli hale getirir?
O işlerde hep "Buğrahan Deniz - Mutlu Ol Yeter" ile başlarım, tempolu ama yormaz. Bulaşık yıkarken "Duman - Hayatı Yaşa" açarsam hiç fark etmez. Yavaş parçalar çöker, hareketli şarkılar enerji verir. Hatta o kadar ki süpürgeyi şarkıya göre sallayıp dans ederim arada. Yalnız moduna girince en sevmediğim işler bile eğlenceli gelmeye başlıyor. Önemli olan kendi listeni kurmak.
Dua Lipa - Levitating Dua Lipa - New Rules Dua Lipa - No Lie Amy Macdonald - This is the life Kolera - 4x daha Kader - Adamım Asulman Maralman - Bağrı yanık dostlara Gazapizm - Yol Sagopa Kajmer - Al bide burdan yak Beyonce - Beautiful Liar Beyonce - Crazy in Love Rihanna - Wild Thoughts Rihanna - Work Work Gibi devam ettirebilirim ☺️
Benim için şarkı dinlemek her anı güzelleştirir. Benim için öyle seçme bir şarkı yok ama Spotify playlistim var. Kendi Spotify playlistimin linki. Şöyle diyim iki tane playlistim var ve genellikle linkini koyduğumu daha çok dinliyorum. 😊