Ev & Yaşam Evinizde en son değiştirdiğiniz eşya neydi? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 En son hangi eşyanızı değiştirdiniz evde? :) Halılarımı komple değiştiresim var, tüylü halıların temizliği konusunda içim hiç rahat etmiyor :D Evinizde en son değiştirdiğiniz eşya neydi? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Çiçeklerimin vazosunu değiştirdim :D Evdeki renklere uyum sağlamıyordu hiç, şimdi ok şık oldu 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Çamaşır makinesiydi; ama 5,5 sene oldu alalı. Eski makineyi 14 seneye yakın kullandık ve taşındıktan kısa süre sonra arızalandı. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Dün üst kata köşe takımı geldi ama annem ve babam yanlış almışlar 😁Kötü değil ama tam olmadı da.. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Geçen yıl bütün eşyaları komple yeniledi bizimkiler. Başka da varsa hatırlamıyorum 🤷♀️ 0 7 Yorumla Eylülce07 +1 yıl aa hepsi mi Yorumla çekicibey50 +1 yıl Ne kadar tuttu ışil? Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Evet hepsini değistirdik Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @çekicibey50 yanlış bilmiyorsam 30 bin kadar Yorumla çekicibey50 +1 yıl Anladım şimdi 70 bin olmuştur sanırım Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @çekicibey50 bilmiyorum valla Yorumla çekicibey50 +1 yıl Ta. Kip edermisin Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Halilarimi değiştirdim🙈bir ay oluyor mis gibi makinaya atılan aldim 0 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kedilerin kırdığı tv yi yenilemek zorunda kaldık. Kediler baş belasıdır arkadaşlar 😈😅😈🙏😈 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kendimi çöpe atıyorum bqkayirum tekrar eve dönüyor 🤣 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl geçen sene komple yatak odamı değiştirdim mobilya tül perde halıya kadar 😀 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum ki. Uzun zamandır evdeki eşyalarda değişiklik yapmadım. 0 0 Yorumla
beyzaaa66 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl En son 11 sene once degistirdik kawerengi 0 3 Yorumla Eylülce07 +1 yıl :D neyi halıları mı Yorumla beyzaaa66 +1 yıl Tum evi hahahshahqhq mobilya falan Yorumla Eylülce07 +1 yıl hahah süper olmuş güle güle kullanın :D Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. En son evin kendisini değiştirecektik 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Değiştirmedim 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Mutfak komple 0 2 Yorumla Eylülce07 +1 yıl Güle güle kullanın Yorumla ibooo1 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Bej evden taşındım 0 0 Yorumla
NoperKlaus Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl televizyon 0 2 Yorumla Eylülce07 +1 yıl Hangisinden aldınız Yorumla NoperKlaus +1 yıl LG Oled Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çiçeklerimin vazosunu değiştirdim :D Evdeki renklere uyum sağlamıyordu hiç, şimdi ok şık oldu
Çamaşır makinesiydi; ama 5,5 sene oldu alalı. Eski makineyi 14 seneye yakın kullandık ve taşındıktan kısa süre sonra arızalandı.
Dün üst kata köşe takımı geldi ama annem ve babam yanlış almışlar 😁
Kötü değil ama tam olmadı da..
Geçen yıl bütün eşyaları komple yeniledi bizimkiler. Başka da varsa hatırlamıyorum 🤷♀️
aa hepsi mi
Ne kadar tuttu ışil?
Evet hepsini değistirdik
@çekicibey50 yanlış bilmiyorsam 30 bin kadar
Anladım şimdi 70 bin olmuştur sanırım
@çekicibey50 bilmiyorum valla
Ta. Kip edermisin
Halilarimi değiştirdim🙈bir ay oluyor mis gibi makinaya atılan aldim
Kedilerin kırdığı tv yi yenilemek zorunda kaldık. Kediler baş belasıdır arkadaşlar 😈😅😈🙏😈
Kendimi çöpe atıyorum bqkayirum tekrar eve dönüyor 🤣
geçen sene komple yatak odamı değiştirdim mobilya tül perde halıya kadar 😀
Hatırlamıyorum ki.
Uzun zamandır evdeki eşyalarda değişiklik yapmadım.
En son 11 sene once degistirdik kawerengi
:D neyi halıları mı
Tum evi hahahshahqhq mobilya falan
hahah süper olmuş güle güle kullanın :D
2 sene oldu evi komple degistireli
En son evin kendisini değiştirecektik
Buzdolabını değiştirdim.
En son değiştirdiğim şey yatağım
Cok sey degisti ama banyo komple degisti
Çekyat koltuk takımı ve televizyon
Değiştirmedim
Çamaşır makinesi