Arkadaşım şehir dışından misafirliğe gelip birkaç gün bizde kaldı. Sigara içmek istediğinde balkona gitmesini söyledim çünkü evimin kokmasından nefret ederim. Bizden ayrılırken haberin olsun sana küstüm durmadan balkona çıkardın beni dedi. Haklı mı?
Arkadaşım, evimde sigara içmesine izin vermedim diye küstü. Ben mi haklıyım, o mu?
Bende sigara kullanıyorum. Ev sahibine balkon nerede? Diye sorarım. Rahatsız belki astım vb gibi rahatsızlıkları var. Otur burada iç sorun değil derse anca öyle içerim yani :)
Arkadaşını ve onun gibi düşünenleri üst, uste koyup, karbon kagitsiz cogaltmak lazım. Ha evimin içinde sigara icmissin, ha ortasina gelip büyük tuvaletini yapmışsın ayni şey. Şu sigara içen baağzı hadsiz eksik akillilar biraz akıllı olsunlar. Saygısız insanlara acayip kuruluyorum.
Haklı olan sizsiniz ben böyle şeylere uyuz olurum. Yahu sadece kendisi sigsra içiyor da tosbağam küsmüş bir de. 2 dakika balkona çıkmaktan aciz ise gelmesin size o zaman. Kimse keyfine göre evinizi kokutamaz
Haksız. Ev senin kendisi misafir, ayrıca içtiği de hoş kokan bir şey değil dediğin gibi dışarıda içilmesi gereken bir şey arkadaşın hem gereksiz alınganlık yapmış hem bilgisi yok.
Sigara kokusu evin içerisine sinince odanın atmosferi aşırı derecede rahatsız edici oluyor. Kesinlikle arkadaşının anlayış göstermesi icap ederdi. Misafir de olsa evinin kuralları var ve onlara uymalı.
Balkonda içsin yani ne olacak.. Kimse içmeyen birini rahatsız etmek zorunda değil.. Ben de sigara kullanan biriyim ama gidip kimsenin evinde içmem, mutlaka balkona çıkarım.. Keyifli günler..
Sen haklısın. Misafir olmanın da bir edebi var. Ev sahibinin hassasiyetlerine saygı göstermeli en başta. Çok iyi yapmışsın içirmediğin için. Bir dahaki sefere daha temkinli davranır.
Sen haklısın. Sigara kapalı ortamda içilmez zaten. İçecekse çıksın balkonda içsin. Ben olsam ben de evimde sigara içirmezdim. Ya balkona çıkacak, ya içmeyecek...
O da haksız sen de. 1. Orası senin evin kuralları sen belirlersiz zaten 2. Kapalı ortamlarda sigara içtiğini önceden bilmiyor muydun. Biliyorsan neden o gelmeden uyarmadın. Bu nasıl arkilik
@dogatpll ne olsa kullanmıyorum sorun değil icebilirsin diyen çok. yan yanayken icmesinden rahatsz olacagini bilir, ama gidip evin baska odasinda icmek istediginde mutfak antre gibi. Evimde icemezsin suprizi ilginc olur. Balkona cıkması zor gelir bu soguk havada.
@dogatpll boyun eğme denilmez ona, düşünceli olmak denir. Alkol alışkanlığı oldugunu bilip de Alkol de alıp gelebilirdi. Balkonda da içilmesi olmaz. Hoşlanmıyorsun diye alkol alamazsın istemem der misin, evimden git der gibi?
Onun için de kusulmez. Herkesin kişisel alanına saygı duymak gerekir. Misafir misafirliğini bildiği sürece sorun yok. Ben kendi evim de içmiyorum. Balkon hep.
Arkadaşın espriyle karışık söylemiş sana muhtemelen ama sonuna kadar haksız. Sigara içen birisi olarak evin içinde bir tane bile sigara içmiş değilim henüz.
İnsanların bazı prensipleri ve birtakım huyları olabilir sen evinde rahatsız olduğunu belirtmişsin onu küsmesi aşırı saçma ve ergence bir davranış olmuş onun yerine balkona çıkıp içseydi keşke dksks
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O haklı değil kimse mecbur değil evinde sigara icirmeye leş gibi kokutmaya etrafı