Ev & Yaşam Evinizdeki tuvaletiniz alaturka mı alafranga mı 🌝? dersmiçalışsan Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Peki ben bunu niye merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl Ulan ikisi de olmayan bir bizim ev mi Evinizdeki tuvaletiniz alaturka mı alafranga mı 🌝? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Alafranga. Alaturka çok zor ya. 0 1 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Ama sağlıklı olan da o Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Alafranga hiç sevmiyorum. Gece yarısı olsa dahi 150 metre ötedeki cami tuvaletine gidiyorum 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alaturka en sağlıklısı ve rahatı, kadınlar için alafranga zaten uygun pozisyon değil 0 0 Yorumla
Aybnzcns Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl İkiside mevcut esim alafranga bende alaturka kullanıyorum 😂 1 2 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Ben de alaturkacıyım 😂 Yorumla Aybnzcns +1 yıl Ha ha Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İkisi de var istediğin yere sıç :D 0 2 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Ay başka evlerde ruvalete giremiyorum ben Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl O herkeste var rahat edemiyor başka yerde Yorumla
AşkDeğildeNe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne edecen, benim klozete mi sıçacan🤨 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Klozet. Artık hangisine giriyorsa 0 1 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Alafranga kank ben de bi on saniye düşündüm ashdjksks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Alafranga. Alaturka çok zor ya.
Ama sağlıklı olan da o
Alafranga hiç sevmiyorum. Gece yarısı olsa dahi 150 metre ötedeki cami tuvaletine gidiyorum
Alaturka en sağlıklısı ve rahatı, kadınlar için alafranga zaten uygun pozisyon değil
İkiside mevcut esim alafranga bende alaturka kullanıyorum 😂
Ben de alaturkacıyım 😂
Ha ha
İkisi de var istediğin yere sıç :D
Ay başka evlerde ruvalete giremiyorum ben
O herkeste var rahat edemiyor başka yerde
2 klozet
1 alaturka
Ne edecen, benim klozete mi sıçacan🤨
Klozet. Artık hangisine giriyorsa
Alafranga kank ben de bi on saniye düşündüm ashdjksks
İkiside var