Hırsız durumuna düştüm?

arkadaslar lise son sınıf öğrencisiyim. 3 gün önce okuldan çıktım evime doğru giderken uzun zamandır görüşmediğim ortaokul arkadaşlarıma rastladım. Ve beraber mahalleye doğru gitmeye başladık. Onlar benden 2 sokak ilerde oturuyor. Yoğun kar yağışından kafama hırkamı attım. Mahalleye yaklaşınca ben eve gitmeden evimizin yanındaki markete uğrayacağımı söyledim ve arkadaşımda benle geldi. Mahallemiz küçük olduğu icin marketteki bütün kasiyerler tanıdık ve bir tanesi akrabam. Ben cipsimi aldım zparasını verdim ve beraber marketten çıktık. Sonra marketteki akrabam olan Ga… abla arkamızdan seslendi yanına gittim bana cebime ne koyduğumu sordu ve cebimi açtım gösterdim ve ne alacağım Ga… abla dedim. Kafamda hırka olduğu icin beni ilk başta tanımadı. Kafamdaki hırkayı kaldırdı ve Osman sen misin bebegm dedi. Bende evet Ga… abla dedim. Sıkıntı yok git git dedi ve yanağımı sıktı. Bende Ga… abla almıssa yanımdaki almıştır dedim. Ve kafamı kaldırdığımda arkadas yerinde değildi gorurusuz demeden gittiğini görünce bisiler aldığını anladım. Ga… ablaya o cocugu arayacağım bi sorayım dedim o da iyi olur hi ağzını yokla dedi aradım cocugu ve hic bisi almadığını söyledi ben biraz üsteledim kasiyerin akrabam olduğunu beni mahcup etmemesi gerektiğini söyledim doğruyu söyle dedim bana hayır bisi almadım dedi. Telefonu kapadım Ga… ablaya kameraları incele bisi aldıysa parasını vereyim dedim o da yok bebegm git dedi ve yanağımı sıktı. Bende sinirli sinirli eve gittim arkadası aradım bana 6lı magmum aldığını korktuğu icin söylemediğini söyledi. Yıllardır gittiğim markete artık gidemiyorum utancımdan. Hayatımda sakız dahi çalmadım Allah’a şükür durumum iyi gerek duymadım. Çocuğa markete gidip özür dileyip parasını vermesini söyledim ama yanasmıyor. Ne yapacağım? Bütün kasiyer ailem dahil mahalledeki herkesi tanıyor. Yapmadığım bisi yuzunden 3 gündür kafayı yemek üzereyim. Ne yapmalıyım? E
Hırsız durumuna düştüm?