Şimdi kışın çorapla yatılıyordu ama artık havalar çok olmasa da bir tık ısındı denilebilir. Hala çorapla yatabiliyor musunuz? Eviniz yeterince sıcaksa çok da sorun yok zaten xd
burada hâlâ soğuk, çorap da giyiyorum kapşonlu polar da. Biraz daha zorlasam montla uyuyacağım 🤦🏻♀️ Vitaminsizlik, demir eksikliği vesaire her şey var, asla ısınamıyorum..
Ya bana ilaç yazmadı yani kansızlık belirtileri dedi su iç pekmez gibi şeyler tüket diyince teste de gitmedim ama dediklerini uyguluyorum şu an için iyi sorun olursa bu jez giidcem
Kansızlık için ilaç veriyorlar normalde, bana vermişlerdi. Demir gibi tadı var aşırı kötüydü, onu içtikten sonra midem bulanıyordu yemek yiyemiyordum hepten güçten düşüyordum. En son bıraktım, tabi herkese aynı etki etmiyor olabilir 🤷🏻♀️
Çorapla uyumak, uyku kalitesini artıyormuş. Bizim buradaki sözde bilim insanları, çorapla yatmayın diyor ama saygın üniversitelerin bilim insanları da uyku ayakları ısıttığı için damarların genişlediğini ve akışını hızlandırdığını söylüyor. Çocukluğumdan bu yana çorapla yatarım ama çoraplarımın lastik kısmı hep gevşektir. Çorapsız rahat edemem ayaklarım üşür, hatta hasta bile eder. Ne demiş atalarımız, ayağını sıcak tut, başını serin
Hayır, çok zararlı insanların bir kısmı bilmese de; Çorapla yatmak, çorap lastiklerinin uzun süre baskısı sonucu periferik dolaşımı olumsuz etkilediği gibi deride mantar enfeksiyonlarına da sebep olabiliyor. Kan dolaşımının bozulması ayakta morarmalara, derinin kurumasına ve uzun vadede tırnaklarda şekil bozukluklarına bile neden olabilir.
Uyumam öyle çok nadir hani karnım filan ağırırsa belki ama böyle uyumak çok zararlı diye biliyorum kaç akışını engelliyor erken yaşlanma belirtilerine maruz bırakıyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum
valla işte diyorum ya bazen harbi ısıtmak sorun oluyor o yüzden herkesin yapısı bir değil, sıkıntı yok elden geldiğince sıcak tut valla sorun olur sonra..