Arabamın sol arka kapı hoparlörü cızırtılı ses veriyordu ben de körük alıp tamir ettim. Şimdi normal bi şekilde çalışıyor. Üstelik yeni hoparlör 180₺ (orijinali) ama tamir etmek için körük 20₺. Az değil 160₺ kâr ettim böylece. Siz ne yapıyorsunuz bozulan bişeyi tamir etmek/ettirmek mi yoksa atıp yenisini almayı mı tercih ediyorsunuz? Elime sağlık güzel oldu hoparlör 😎😎
Atıp yenisini almak
Tamir etmek/ettirmek
Bozuk olanı atıp arkadaşımdan/yakınımdan sağlam olanına el koymak 😁😁
Şahsen bu hoparlörü tamir etmezdim. Kaliteli bir şey olsa tabiki tamir ederdim. Bunun yerine ben olsam en ucuz Sony hoparlörlerden GTF1639 (3 yollu) takardım. En ucuz Sony bile bu hoparlörlerden çok çok üstün çalıyor. Bass için ise ya oval takım ya da aktif subwoofer takardım. Arabaya taktım birtakım Sony kulaklar bayram etti.
İşe gidip gelirken cızırtı yapmasın yeter. Sağlam ses istediğimde Sony GTK-XB60 taşınabilir hoparlörüm var. Bagaja veya oturan kimse yoksa arka koltuğa koyuyorum. Sony kalitesini herkes bilir ama ben hem kulaklıkların hem bazı hoparlörlerini de kullanarak deneyimle iyi olduklarına kefil olurum. Müzik stüdyom var kanal kayıtta kullanmak için monitör kulaklıklarımda da Sony kullanıyorum. Günlük 16km gerek görmedim orijinal olanı tamir ettim sadece. Gtk-XB60 bahsettiğim GTF1639 dan daha iyi. Daha güçlü ve bağımsız taşınabilir. Telefonda kullandığım bluetooth kulaklığım da Sony
Çok da önemli değil bi yere giderken cızırtı yapmasın yeter. Araba bu disko değil. Onun için ayrı ses sistemim var zaten bi kaç tane. Sony Gtk-XB60 var taşınabilir olan, evde Logitech X540 5.1 ses sistemi var, ayrıca müzik stüdyom var çeşitli ampliler ve kolonlar ve stereo monitörler var. HI-FI sistem kurcam eve ama zamanı var daha