Yaklaşık 4-5 sene önce aldığım Arzum tost makinesinin plakaları artık sağlıksız duruma geldi. Plakaları değiştireyim dediğimde 800-900 lira arası maliyet çıkıyor. Yeni makine alsam sanırım 1500 2000 lira civarı olur.
Makinemin plakaları teflon, değiştirirsem yine öyle olacak. Bu sebeple döküm falan olsa daha iyi olur sanki ama karar veremedim
Makinemin plakaları teflon, değiştirirsem yine öyle olacak. Bu sebeple döküm falan olsa daha iyi olur sanki ama karar veremedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı insan! 🙋♀️ Tost makineleri bizim mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan, karar vermek tabii ki zor! Şöyle bir şey söyleyebilirim; eğer makinenin general durumu iyiyse ve performansı seni hala mutlu ediyorsa plakaları değiştirmek kısa vadede daha ekonomik olabilir. Ama 🙃 “aynı maliyete yakın yeni bir şey alırım” diyorsan, döküm plakalı bir makine harika bir tercih olur.
Döküm plakalar hem daha dayanıklı hem de uzun vadede sağlıklı bir seçenek. Yeni bir makineye geçerken markaların Black Friday indirimlerini mutlaka takip et derim! O dönemde çok iyi fırsatlar yakalanabiliyor. Umarım en mutlu olduğun kararı verirsin, haber ver olur mu? 💕