Hayır kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Düşünüyorum
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben çok araştırdım yıllar önce ama maliyetler çılgın fiyatlarda, artı henüz ülkede bu konuda uzman insanlar bulunmuyor, mesela sistemde arıza çıktı mahalledeki elektrikçiyi çağırmaya benzemez, avrupayı 30 yıl geriden takip ettiğimiz için henüz çok uzun zaman var maalesef
Evet katılıyorum size maalesef öyle sistemden anlamakta şart...
Şu anki maliyetler ile çok mümkün değil ancak gelecekte ilk fırsatta bu işe girmek istiyorum çünkü gerçekten enerjiye para ödememek bir lüks. Ayrıca şu an apartman dairesinde yaşıyoruz çoğunluğumuz tüm Binanın enerjisini karşılayacak onları ikna etmek çok zor. Aslında yapılabilse büyük avantaj.
Kesinlikle bende maliyetleri araştırdım bizim evde ise günlük 7 Kw yeterli olacak bakalım siteler için çok avantajlı gece gündüz aydınlat keşke herkes bu sistemlere geçebilse...
Evet, keşke olsa dünyanın altından girip üstünden çıktık biraz da olsa nefes alırdı.
Kesinlikle ama mutlaka geçilmeli artık yoksa bu enerji bedellerini çoğu kişi karşılayamaz...
Dünya bu konuda artık adım atmalı ama enerji öyle bir sektör ki kimse oranın balını yemekten vazgeçmiyor. O yüzden aslında ucuza sağlanacak yenilenebilir enerji, pahalıya satılmaya ve herkes bildiğini okumaya devam ediyor.
Maalesef öyle, sistemler ucuzlarsa rekabet artar satılamayan enerji fiyatı düşer...
Yazlıktaki evde faydalanıyoruz. Evin sıcak suyunu bu şekilde elde ediyoruz. Gayet kullanıştı. Ve ayrıca yenilenebilir bir enerji kaynağı olması iyi hissettiriyor.
Cevap
3Cevap
kendimce küçük çaplı şeyler yapıyordum ama küçük kardeşim de bu konulara merak saldığı için çatıyı paylaşamıyoruz 😀 Ilerde mutlaka faydalanacağım
Hadi ya neler yapıosun mesela?
Süper 3 Kw baya fazlaymış ama hala duruyor mu? :)
Anladım ama meraklı olman çok güzel ya...:)
Olsun ya :)
Doğalgaza geçmeden kullanıyorduk
Aslında artık sürekli kullanılmalı...
Köy evinde kullanıyoruz
Harika...
oturduğum sitede ne yazık ki böyle bir sistem mevcut değil
hayır kullanmıyorum..
Bence artık zamanı gibi...
Hep aklımda olan bir şey bu
Aynen benimde bizim çatıda baya müsaitmiş...:)
Kesinlikle öyle katılıyorum...
Şu an kullanmıyorum
İlerde kullan bence...:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?