Ev & Yaşam Eviniz veya odanız soğuk mu sıcak mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Merhaba arkadaşlar! Eviniz soğuksa evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? Eviniz veya odanız soğuk mu sıcak mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Çok fazla doğalgazı açamıyoruz yüksek fatura gelir korkusuyla nasıl bi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizde doğalgaz yok, olsa az da olsa açarız ama o da yok. Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Evim sıcak odam da aynı şekilde. Ama bunun bir önemi yok. Çünkü zaten ben sıcak kanlıyım. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Paraya kıydık sıcakta oturuyoruz bakalım öderken napcaz😅 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Şu anda klima açık, salonda rahatça oturuyorum ama odalar epey soğuk. 1 0 Yorumla
FasaFiso_Bunlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evim soğuk, çalıştığım yer soğuk. Bi türlü gün yüzü göremedik. Dogalgazi da açtıramadım param yok. Elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Allnilam Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 93% +1 yıl Sıcam ama bu sıcaklığın bedeli ne olacak bakalım😏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz de parasal bedel ödememek için üşüyerek bedelini ödüyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok fazla doğalgazı açamıyoruz yüksek fatura gelir korkusuyla nasıl bi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum
Bizde doğalgaz yok, olsa az da olsa açarız ama o da yok.
Evim sıcak odam da aynı şekilde. Ama bunun bir önemi yok. Çünkü zaten ben sıcak kanlıyım.
Paraya kıydık sıcakta oturuyoruz bakalım öderken napcaz😅
Şu anda klima açık, salonda rahatça oturuyorum ama odalar epey soğuk.
Evim soğuk, çalıştığım yer soğuk. Bi türlü gün yüzü göremedik. Dogalgazi da açtıramadım param yok. Elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyorum.
Sıcam ama bu sıcaklığın bedeli ne olacak bakalım😏
Biz de parasal bedel ödememek için üşüyerek bedelini ödüyoruz
Soğuk soğuk olmasını seviyorum
Soğuk. Isınmıyor
Araçtayım ve yaniyürüm:d
Sıcak.
Evin geneli sıcak.
Sicak.
Gayet sıcak
Sıcak
Gayet sıcak Vallahi
Yoo sıcak