Aile & Toplum Evde üşüyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Evde bu kadar üşüyen bi benmiyim ya mont falan ne varsa giyiyorum tam film izlemelik hava🥲 Evde üşüyor musunuz? Cevapla Film Soruları Fal Soruları Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Evet üşüyorum 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Çok fazla usumuyorum normal yani hava çok da soğuk değil sıkı giyiniyorum zaten 0 0 Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl adana 35 derece. üşümem imkansız. atelet modundayız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet üşüyorum bu yüzden Instagram da gördüğüm reelsi çekmeye gitcem 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Soğuksa üşünür. Ben öğlenleri üşürüm. Hem uyku bastırır hem açlık diye 0 0 Yorumla
ihtiyarrkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıcak kanlıyım üşümüyorum jfjfhd 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğal bi üşünçlük evet..🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. İran kalın giysi iyi olur 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. açtım kombıyı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Burası çok sıcak. 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. yaniyorum ben ya 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Üşüyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ankaraysa normaldir 0 0 Yorumla
Selmaern Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Üşüyoruz ısıtan yok 0 1 Yorumla PlatenisTaken___ +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet üşüyorum
Çok fazla usumuyorum normal yani hava çok da soğuk değil sıkı giyiniyorum zaten
adana 35 derece. üşümem imkansız. atelet modundayız
Üşümüyorum vallahi İzmir çok iyiymiş sıcacık bir yer
Evet üşüyorum bu yüzden Instagram da gördüğüm reelsi çekmeye gitcem
Soğuksa üşünür. Ben öğlenleri üşürüm. Hem uyku bastırır hem açlık diye
Sıcak kanlıyım üşümüyorum jfjfhd
Doğal bi üşünçlük evet..🍀🗝️
İran kalın giysi iyi olur