Koltuk tozlu su yeşili renginde. Yastıkları tozlu koyu mavi renginde. Yemek masasının koltukları da tozlu koyu mavi. Duvarlar bordo. Bu evi nasıl adam ederiz? Duvar rengi seçimi veya aksesuar seçimi hangi renk olmalı? Koltuk ve yemek masası sandalyelerin rengi değiştiremezmiş parası yokmuş. Söz sizde , siz olsanız ne yaparsınız. Kargodan almış gibi bence uyum sıfır nasıl düzelir?
Arkadaşım evini yanlış seçtiği renklerle mahvetti, nasıl kurtarılır?
Ev açık bir renge boyanmalı. Seçilen mobilyaya gidecek renk hakkında ise pek fikrim yok ama çok açık gri olabilir. Ayrıca salonda dar bir alan var ve tamamiyle kaplayacak şekilde bir koltuk seçimi yapmış arkadaşın. Bu da hatalı bir tercih olmuş.
Duvarı buz beyazi veya cok acik gri renge boyarsaniz ortam daha ferah ve genis gorunur. Önce duvara astar çekerseniz atacağıniz renk daha kolay tutar ve temiz bir görüntü oluşur.
Perde olarak duvardan duvara yine tek sade düz bir model veya ahsap jaluzi modeller daha uygun gibi.
Duvar açık renk boyanır şık bir perdeyle düzelebilir. Fon perde seçerken sandalye ve koltuk renklerinden kullanılır araya da açık renk de konulursa fena durmaz.
Böyle beğenmiş yapmış. Zevkler renkler tartışılmaz. Kendi de pişman olduysa duvar ve perdeleri değiştirebilir. Koltuk değiştirmekten daha az maliyetlidir.
Koltuk seçimi de yanlış ki bi kere, çok büyük ve kaba olmuş o alana 😃 Zevksizlik zor, duvarları açık pastel tonlarında yapın gözünüz gönlünüz açılsın daha sonra düzgün bir perde takın narkotik evi gibi durmasın sadece güneşlik gözüküyor çünkü. Koltuk değiştiremeyebilir doğrudur bari Allah aşkına yastık kılıflarını değiştirin gözlerim kanadı :)) Koltuğun önündeki pufu da kaldırın çok boğmuş. Duvarlara değişik tablolar asılabilir, sanatsal retro tarzında. Ki sanırım çerçevemsi bişeyler asılmaya çalışılmış ama içleri boş ahshshshshsh Bir de süpürgenin olduğu fotoda yerdeki yolluk mu halı mı? Da Vinci eseri gibi ev smsmcksmam
Koltugun boyutu aslinda guzel cunku onun ailesinin kalcalari cok buyuk. Buyuk kalcali bir aileye sahip arkadasim. Herneyse olay kalcalar degil. Perde ellebette yaptirilacak ama biz oncelikle duzgun bi duvar rengi bulmak istiyoruz. Aslinda bordo ile su yesili koltuklar gitti. Ama kirlent ve yemek masasinin sandalyeleri mavi. Mavi ve su yesili cok bogucu oldu. Bordo da ben burada ne isim var der gibi oldu. Yastik kiliflari ile duvar rengini uydurmayi dusunuyorum. Ama ne renk olur bilmiyorum. Pufu zaten musait bir yere koyacagiz cunku evi bogacak baska bir sey daha var :D Televizyon unitesi gelecek ve o unitenin masasi var. Onun masasi ile ultra bogulacak zaten :D Mario gibi ziplariz artik bir yerden bir yere gidince :D Onlar bu arada tablo degil bu gun asildi onlar ayni ama kara ayna. Gozu rahatsiz etmiyor o kadar veya gozu rahatsiz edecek cok daha fazla sey oldugundan onlara sira gelmedi hahaha :D Simdi benden yardim istiyo ne yapacam bilmiyorum :D Yardim et Zeyno
Büyük kalçalı aile dmsmznzkajxja Yarıldım gece gece. Bordo duvarı yoketseniz bile baya ilerleme sağlarsınız bu evde. Bir de televizyon ünitesi mi gelecek masalı masalı 😵 Bari onu küçük zarif bir şey seçseydiniz. Merak ettiğim çalışan bekar evi mi yoksa öğrenci evi mi burası hoay maşallah çünkü
Bordo rengi cok bogmus açık renkli olmali duvar mesela açık gri ya da açık kum beji duvar rengi krem ve ya beyaz tarzi renk olsa daha hos olabilir borda baya kasvetli yapmis iceriyi perdeyide zarif agir olmayacak sporra kacicak beyaz krem tarzi ic acici bir sey secerseniz guzel olur