AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Bu şartlarda biraz zor oldu. Ama imkanı olan bence alsın
Biraz zor. Ama gerçekleşmesi imkansız bir hayal değil.
Kirada rahat olan insan zengin insandır. Yoksa kira öder gibi ev sahibi olunuyor.
Yoo değil 😏 feragat meselesi.. Ağustos böceği gibi her şeye isyan etmeyi bırakmalıyız
Acız accc ne evinden bahsediyorsunuz ekmek yok bee 😅
Cigara zor alıyor artık millet. Evde arabada hayal orta tabaka için bile.
Dunyada mekan ahirette iman demişler o kadar da umutsuz olmamak lazım. Sadece şu dönem ertelenebilir
Hayalini bile kuramıyorum artık; o derece uzak böyle bir şeyin mümkünatı.
O işleri düşünecek kadar büyümediğimi farkettim şu an 😅 İşim gücüm akademik kariyer
2019 da aldığımız ev 160 asgari ücrete denkti Şuanda fiyatı 280 asgari ücret.
Yaptırmaya niyetimiz var maddi açıdan kendimizi hazır hissedersek..
Evin var ama aydatları ödeyemiyorum, tadilan parasıdır carttur curttur bunları veremiyorsan da baçın dertte. bu tip şeyler de kesinlikle köyde müstakil ev olayını daha cazibeli kılıyor.
Ev almak güzel bir şey, ama bunun için önce iyi bir işin, birikimin olmalı.
Ev almak çok zor ama ev almak güvence gibi bir şey kirada oturmwktan bin kat iyidir
olan da (para) eskisjnden daha fazla var olmayan icin degisen bi durum yok 🙂
Valla komple ev almayacaksan zor kiranin yarisi kadar da kapicisiydi şuyuydu buyuydu öduyosun yine ama kira da beter bir şey kirada oturmak hep sorun
evet evim var..
ve gitgide daha da zorlaştı ev almak..
Abi villalarım diyecektin herhalde sjsjsjs
Üniversite okuyorum şu an bitirdikten sonra Allah nasip ederse paramı biriktireceğim ilk yatırım araba. Çünkü bana göre araba da yatabilirsinde gezebilirsinde jslwndkakab. Size saçma gelebilir belki ama ev sonraki aşama önceliğimiz arabaaaa
Kendine ait bir evinin masi tabiki guzel lakin ev fiyatlari uctu gitti yani ona para yetirmek imkansiz malum kredi odemeleri de 100 cekiyorsun 250 ödüyorsun açıkçası bu devirde cidde ev almak asiri zor
Hayal fakat hayalleri gerçekleştirmekte insanın elinde çaba göstermeden emek vermeden olmaz tabikide şuanda bu ekonomide zor ama zoruda kolaylaştırabilen varlık insan hayatın sana ne sunacağı belli olmaz🍂💙
Türkiye de nasıl fiyatlar bilemiyorum ama Almanya’da çok pahalılaştı, bende girmek istemem o borcun altına. Kirada daha özgür his ediyorum kendimi. Ama bi yandan da kira öder gibi ilerde bi olucak belki diye düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi
Almanyada hangi sehirdesiniz ve 2+1 evler en dusuk kac eurodan başlıyor
Ya kira derdin olmuyor olay çıkmıyor sessiz sakin AMA bunlar apartman dışında ki evler için şu anda almak bence birazcık saçma eğer maddi durumun üst düzeyse almalısın ama orta gelir ve ya altındaysa önermem
Azimli bir insan için hiçbir hayal. Hayal olarak kalmamalı
3 yılda 3 kattan fazla fiyatlar arttı maalesef, ticaret yapmıyorsan en mantıklısı imarlı arsa, olamıyorsa ev
Gücün yetiyosa evin olması daha mantıklı yıllarca millete kira parası verceğine kendi evinim parasını veriyosun. Ve sana ait oluyo istediğini yapabilirsin.
Herhalde Ev Almak Zor Heleki Asgari Ücretle İmkansız ALLAH Kirada Oturanlara Yardım Etsin Çok Zor.
Ev Almak Krediyle Nerden Baksan En Az 10.000 Lira Eve Para Girmesi Lazım
Her şeye şükür dedikleri için bu haldeyiz. gidip düşünseler bir siyasi görüşlerini falan sorgulasalar niye bu haldeyiz diye dusunseler böyle olmıyıcak, hayal abicim
İstanbul'da kirada oturmak coook zor artik yasanilamaz bir sehir oldu. Helede asgari ucretle calisiyorsaniz direk evin ihtiyacına ve kiraya gidiyor cocuk es kendini dusunemessin bile
Bence imkansız değil kirada oturmak tehlikeli çok deseler çıkmak zorunda kalıyorsun
Katılım evime referansimla gidersen uygun hizmet bedeli ile taksitle istediğin eve sahip olabilirsin
Evet hayal günümüz şartlarında her şey çok pahalandı hele birde ev fiyatları çok uçuk fiyatlara satılıyor
Birçok iş adamı ev almayıp kirada oturuyor sebebi ise o paraya ürün alıp daha çok kazanmak ev ürün aldırmaz ama ürün ev aldırır
zor ama yapılması da gerek sonuçta. ilerisi için güzel de bir yatırım nihayetinde. imkanın varsa başla bir ucundan
Ev alamam çünkü 18 yaşıma girdim eğer düşünürsem ilk yabanco dilimi geliştirip yurt dışında saatine çalışarak daha hıxlı bir şekilde ev alabilirim
Kesinlikle artık exteem bir işin zengin bir baban ya da iyi bir yerden torpilin yoksa en azından düzgün bir şehirden ev alamazsın.
Dogru ev almak cok zor ama dusunsene oturdugun ev sana ait degil kafana gore evi duzenleyemiyorsun ustelik kiracida kotu biriyse yandun gitti
Artık almayı düşündüğüm en ufak şey bile hayal gibi uzak evi düşünmedim bile
Evim var isteyene hayal değil ama hayal görene hayal olarak kalır
Ev fiyatlarina vakilirsa bence artik hayal oldu. Okadar parayı nerden bulup alcaz
Haklısın tabi ama ev almak günden güne zorlaşıyor...
Kendi evin olsa kafandan 2 bin tl cebinde kalır ilerde evlenirsin daha rahat hayatın olur
Türkiyede bi paket sigara almak bile zorlaştı ev ne ki😥
Apartmandan ev alsan ne almasan ne.. Müstakil evler varken hayal evet
Hayal bile kuramazsın her an fiyatlar değişiyor gkfkdkd
Maddiyata göre değişir ya kimine çekirdek parası kimine ise koca bir dağ
Ev almakta zor ama kiralar da aldı başını gidiyor bence yine kendi evin olmalı
Hayel kurarken bile vergisini vercez artık ona göre hayel kurun
kesinlikle zor ama hayal değil
Senin var mı
Ekmek alınmıyor ne evi kjhjhskg
hayal bile edemiyorum
Umudunu yitirme diyecemde ülkede umutta bırakmadılar sjıs
şu an ekmek almaya param yok
İnşallah hayalin gerçekleşir bro
Hayal oldu bu devirde
Hayal değil de zor diyelim
Artık hayal bu hayatta cidden
Olabilir ama biraz sor alınır
Hayal ediyorum ama insaAlqlh olur Allah buyuk
Artık insan rüyasında dahi alamaz
kiraya çıkmak bile hayal :)
Kesinlikle insanın bir evinin olması lazım..
Ev almak mı? Ev almayı ben rüyamda görürüm.
Ben rüyamda bile görmüyorum 😂
Gerçekti, hayal oldu..