Ev & Yaşam Ev işlerinde yapmaya en üşendiğiniz şey nedir? jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Selamlar, Ben ütü işine çok üşeniyorum.😂 Sizin en üşendiğiniz ev işi ne? Ev işlerinde yapmaya en üşendiğiniz şey nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nurgül10 Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 +1 yıl Banyoyu temizlemek ve çamaşır katlamak öf öf :D 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et FenomenGuru Yaş: 110 +1 yıl Biraz büyük bir balkonum var, orayı yıkamak eziyet gibi geliyor bana 😒 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Teras gibi mi? Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Evet. komple bina çevresi kadar. Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Perde asmak :// kirlileri ayıklayıp kirli sepetine koymak... hee birde nevresim takımı degıstırmek... bunlar ölüm ölüm 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Perde asmak harbiden zor, haklısın kanka. Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Herşeyi severim de çamaşır asmak toplamak aşırı sıkıcı. 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Kurutma makinesi olsa yaşardın. Yorumla
byncokblms77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Üşendiğim bir şey yok, keşke sağlığım el verse de daha çok ev işi yapsam 😔 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Umarım ciddi bir rahatsızlığın yoktur. 🙏🏻 Yorumla byncokblms77 +1 yıl Psikolojim bozuk, benden daha kötüleri var buna şükür 😢 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tek olduğumda yalnızca bulaşıkları makinaya doldur boşalt, onun haricinde tüm ev işlerimi 😄 severek yapıyorum. 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Elbise katlamak net!Ütü yapmayı senin aksine ben çok seviyorum.. Dümdüz ve kırışıklıklardan kurtulunca mutlu oluyorum 😂 0 1 Yorumla Ne_yapalım +1 yıl Yapılacak bi kaç ütü var da nasıl söylesem bilemedim. Yorumla
Mardex Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Ev hanımlarının işleri genel itibariyle sıkıcı. Allah kolaylık versin. Basit gibi görünsede zor işleri var 0 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Perde takmak djxjjss annem sağolsun evde en uzun çocuk ben olduğum için ben takıyorum 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle düzenleme ve kaldırma işleri:Çamaşırları katlamaDolaplara tabak çanak dizmek gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hepsini de severim ama toz almaktan ve bulaşıkların kabasını almaktan nefret ederim 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Toz beni de çok etkiliyor bu arada. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinnet geçiriyorum... Yorumla
losttheangelofpeace Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bulaşık makinesi boşaltma, çöp atma, ütü , yemek yapma her şey galiba kısaca 🤫 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Kısaca her şey cidden.😂 Yorumla
InboxTrade Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bekar yaşayan birisi olarak hepsini zamanla alıştım 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Hayat alıştırıyor. Yorumla
Damlaymm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl En üşendiğim nefret ettiğim iş;Bir şeyi kullandıktan sonra çöpü çöp kutusuna atmak😷 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kahrolası ütü😉en nefret ettiğim 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Şöyle kaliteli bir ütümüz olsa ne güzel olurdu. İşimiz rahatlardı. Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yemek yapabileyememek hiç beceremem zaten 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Dışardan mı söylüyorsun hep kanka? Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Hayır dostum , bazen dışarıdan bazen yemekhanede yiyorum. Yorumla
King_Arthur Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle ütü yapmak. Bana işkence gibi geliyor. 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Zor dostum zor. Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ütü eziyet neyseki ütülük bir kıyafetim yok 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulaşık hem üşeniyorum hem midem bulanıyor 😂 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ütü ya, hele hele yazın hiç çekilmiyor... 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl yerleri silmeyi hiç sevmem mesela.. 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Robot süpürgelerin öyle modelleri var aslında. Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bütün ev işleri 1 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl %100 Üşengeç Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Cam silmek 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Düşündüm de, ben de hiç yapmıyormuşum bu işi. 😂 Yorumla
jessicahala Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hepsi 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Üşengeciz galiba. Yorumla jessicahala +1 yıl Hemde çok Yorumla
Bahçemgüneşimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ütü yapmak 1 2 Yorumla zenci22 +1 yıl Senin yerine ben yaparım hem vallahi hem billahi sen yeterki iste sırtımda taşımazsam namerdim Güneşim Yorumla Bahçemgüneşimmm +1 yıl @zenci22 ❤️🥰🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Banyoyu temizlemek ve çamaşır katlamak öf öf :D
Biraz büyük bir balkonum var, orayı yıkamak eziyet gibi geliyor bana 😒
Teras gibi mi?
Evet. komple bina çevresi kadar.
Perde asmak :// kirlileri ayıklayıp kirli sepetine koymak... hee birde nevresim takımı degıstırmek... bunlar ölüm ölüm
Perde asmak harbiden zor, haklısın kanka.
Herşeyi severim de çamaşır asmak toplamak aşırı sıkıcı.
Kurutma makinesi olsa yaşardın.
Üşendiğim bir şey yok, keşke sağlığım el verse de daha çok ev işi yapsam 😔
Umarım ciddi bir rahatsızlığın yoktur. 🙏🏻
Psikolojim bozuk, benden daha kötüleri var buna şükür 😢
Tek olduğumda yalnızca bulaşıkları makinaya doldur boşalt, onun haricinde tüm ev işlerimi 😄 severek yapıyorum.
Elbise katlamak net!
Ütü yapmayı senin aksine ben çok seviyorum..
Dümdüz ve kırışıklıklardan kurtulunca mutlu oluyorum 😂
Yapılacak bi kaç ütü var da nasıl söylesem bilemedim.
Ev hanımlarının işleri genel itibariyle sıkıcı. Allah kolaylık versin. Basit gibi görünsede zor işleri var
Perde takmak djxjjss annem sağolsun evde en uzun çocuk ben olduğum için ben takıyorum 🤦🏻♀️
Kesinlikle düzenleme ve kaldırma işleri:
Çamaşırları katlama
Dolaplara tabak çanak dizmek gibi
Hepsini de severim ama toz almaktan ve bulaşıkların kabasını almaktan nefret ederim
Toz beni de çok etkiliyor bu arada.
Cinnet geçiriyorum...
Bulaşık makinesi boşaltma, çöp atma, ütü , yemek yapma her şey galiba kısaca 🤫
Kısaca her şey cidden.😂
Bekar yaşayan birisi olarak hepsini zamanla alıştım
Hayat alıştırıyor.
En üşendiğim nefret ettiğim iş;
Bir şeyi kullandıktan sonra çöpü çöp kutusuna atmak😷
Kahrolası ütü😉en nefret ettiğim
Şöyle kaliteli bir ütümüz olsa ne güzel olurdu. İşimiz rahatlardı.
Yemek yapabileyememek hiç beceremem zaten
Dışardan mı söylüyorsun hep kanka?
Hayır dostum , bazen dışarıdan bazen yemekhanede yiyorum.
Kesinlikle ütü yapmak. Bana işkence gibi geliyor.
Zor dostum zor.
:( camlari temizlemek
Ütü eziyet neyseki ütülük bir kıyafetim yok
Bulaşık hem üşeniyorum hem midem bulanıyor 😂
Cak silmek kesinlikle nefret edilesi
evi işi kökten üşendirici
Cam silmekten nefret ediyorum
cam silmek 🤦🏻♀️ nefret ederim
Ütü ya, hele hele yazın hiç çekilmiyor...
yerleri silmeyi hiç sevmem mesela..
Robot süpürgelerin öyle modelleri var aslında.
Bütün ev işleri
%100 Üşengeç
Cam silmek
Düşündüm de, ben de hiç yapmıyormuşum bu işi. 😂
Süpürmek
Ütü yerleri silmek
Perde asmak
gardrob duzeni
Her şeye üşeniyorum 😂😂
Bulaşık😏
Toz almak.. nefret..
Hepsi
Üşengeciz galiba.
Hemde çok
Ütü yapmak
Senin yerine ben yaparım hem vallahi hem billahi sen yeterki iste sırtımda taşımazsam namerdim Güneşim
@zenci22 ❤️🥰🤗
Süpürmek