Bizim evde tüm perdeleri ben asıyorum, eşim evde olmuyor çünkü. Ama perdeleri erkeklere astırmakla ilgili genel bir düşünce var. Erkek işi olarak görünüyor. Sonuçta boy gerekmiyor merdivene çıkıp asabiliyorum ben. Perde asıp diğer işlerden yırtıyorlar. :D
İşlerim çok yoğun olmadığında o iş benimdir de bu aralar çok yoğunum kıyamaz kendi asar Ayrıca bir pazarım olsa ki bu ara o da yok kahvaltı oldu bitti benim işimdir ekmeği gider alırım sofram doyurucu ve geniştir bulaşıkta bendeydi ama bu aralar tatilim yok e alışveriş desen o zaten standart 😀
Her insan farklıdır ben farklıyım eşin farklı Mukayese etmek can sıkar her insanın kendine göre artı ve eksileri var öyle düşün öyle bil Ben çarşı pazar severim bir çok erkek sıkılır Bir çok erkek maç sever ben sevmem
Kadın Kısmı Çıkmaz Çamlara öyle olup olmadık. Memelerini başka Komşular dikizler perdeler yokken Sağdan soldan röntgen çeken olur. Hem perdeler Islak olunca Ağır oluyor o yüzden bırak Erkek Assın taksın
Boy gerekmiyor çözüm olarak merdiven sandalye vs gibi şeyler var ama erkek görevi olmasında boyun da etkisi var bence :D Bir de benim çok kolum ağrıyor perde asarken :D Kol kuvveti de etkili olabilir erkek görevi olmasında diye düşünüyorum. Yine de çok kurcalamayalım bence assınlar :D
Bilmiyorum böyle bir düşüncem yok 😅😅 şu erkek işi bu kadın işi diye ayırmıyorum sadece bazan erkekler bazı konularda daha iyidir ve bazende kadınlar bağzı işlerde daha iyidir. 💙💙💙