Hayatımda doğduğumdan beri aynı evde yaşamaktayım, hiç taşınmadım. Elbet taşınmak gerekecektir ama şu an 0 ile rekor bende olabilir xd Peki ya siz? 

1990-2001 sonuna kadar 2 ev kiraladık, 2001 sonunda ev aldık, 2016'nın ortasına kadar aynı evde oturduk. 2016'da ben ev aldıktan sonra evime taşındık. Yaklaşık 5,5 senedir evimdeyiz. 4 ev değiştirdik, 5.'ye tahminim olarak 2022 sonu-2023 ortasına kadar hazırlanacağız. (3. evimiz müteahhide verilecek.)
Cevap
11Cevap
Köyden indim şehre 6 yaşlarımda falan jdjdkf hâlâ aynı evimdeyim. yol yakın buradanda gidiyorum duygusallaştım ah canım evim🤧
Tam olarak dört kere taşınmak durumda kaldım. Her ne kadar muhteşem uzağa taşınmasam da ev toplamak ve tekrar yerleşmek kolay olmuyor.
2 kere. Berbat bir şey. Elektrik, su açtırma, badana, yıpranan yerler için ev sahibine hesap. Evsizleri kıskandığım zamanlar oldu.
Şu an hesapladım çocukluğumu tam bilemedim ama en az 14 var. Niye bu kadar diye sorarsan 2015-2016 hendek savaşları yüzünden
17. 'den sonra evsahibi oldum.
Taşınmayı kimseye tavsiye etmem.. büyüdüğüm evin uzerinenbir kat daha çıkıp Su an anilarimla yaşamayı isterdim..
Hiç saymamıştım ama 14 kere valizimi herşeyimi toplayıp taşınmışım 🥺bende diyorum neden bu kadar yorgun hissediyorum
Hiç ev değişmedim
Doğduğumdan beri sayıyorum. 5 kez
Kendi evimiiz.. hiç kere
10 kere değişmiş yuh bee.
Ev değilde 5 kere yurt değiştirdim
ailemle 2, universitede de 2 kere
Son üç senede dört defa. 😃
11 olmuş hatırladıgım
6 oldu simdilik 7 de yolda
Toplamda 3
2 kere en son 3 sene önce yeni eve geçtik
Bir kez