Elbet zordur ama birini seçecek olsanız, yemek yapmak mı, temizlik mi, paspas mı, cam silmek mi, ütü mü, say say bitmez. Nedir? :D Uyumak ev işi sayılmaz :P
Hemen her ev işinin bir zorluğu oluyor. Ama ben en çok toz alma ve silme işlerini seviyorum. Özellikle kitaplığımın tozunu alıp temizlemeyi çok seviyorum. Bir yandan temizlik kokusu bir yandan kitapların kokusu beni mest ediyor.
En sevdiğim ev işi bulaşıkları bulaşık makinesine atmak çamaşırları çamaşır makinesine atmak sonra onları yıkandıktan sonra çıkarıp yerleştirmek onun dışında çok fazla bir iş yaptığım söylenemez Çünkü düzenli olduğu zaman Ev kirlenmiyor mesele her akşam yatmadan önce ev süpürülüyor sabah kalktığım zaman hazır oluyor çamaşırlar akşamdan yıkanıp asılıyor sabah iş kalmıyor
Hiçbiri İlle de biri diyeceksen cam silmek En en en nefret ettiğim de bulaşıkları yıkamak En beceriksiz olduğum da yemek yapmak En yorucu olan ev süpürmek ve silmek En sıkıcı olan da ütü
Bulaşık makinesini boşaltmak hariç hepsini seviyorum. Nefret ediyorum bulaşık makinesini boşaltmaktan. Tek yaşıyorum ona rağmen hemen hemen her gün doluyor. 🥺🥺☹️
Ütü yapmayi severim, cam silmeyi cok severim, paspas yapmakta eglenceli ama evde kimse gezmiyorsa ve zeytin uyuyorsa. Mutfagi temizlemeyide cok severim. Bide bulasik yikamayi severim herkes kiziyor makine varken niye elde yikiyosun diye ama bulasik yikarken bana bi aydinlanma geliyor 🤷🏻♀️