Aranızda bu Vim beyaz sabun spreyi kullanan var mı? Varsa Vim beyaz sabun sprey nasıl, memnun musunuz?

Aranızda bu Vim beyaz sabun spreyi kullanan var mı? Varsa Vim beyaz sabun sprey nasıl, memnun musunuz?

Temizliğimin çoğunda elimden düşürmediğim Vim Beyaz Sabun Sprey ile evimin her yeri pırıl pırıl oluyor. Ama yine de Vim Beyaz Sabun Sprey nasıl, beyaz sabun ne işe yarar diye merak edenleriniz varsa kendi deneyimlerimden bahsedip sizleri bilgilendirmek isterim ;)
Vim Beyaz Sabun Sprey:
Vim Beyaz Sabun Sprey aslında gördüğüm kadarıyla çoğu büyük markette bulunuyor fakat bizim bildiğimiz küçük ve yaygın yani zincir marketlerde göremiyoruz, dolayısıyla her yerde yok sanıyoruz. Fakat şunu bilmenizi isterim ki, Vim ürünleri; Migros, CarrefaurSA gibi hem yaygın hem de büyük marketlerde bulunuyor. Yine de gittiğiniz zaman göremezseniz, bu marketlerin sanal marketlerinden veya bildiğimiz e-ticaret sitelerinden de Vim Beyaz Sabun Sprey siparişinde bulunabilirsiniz, karantina döneminde siparişlerimi o şekilde internetten yapmıştım ;)
Vim Beyaz Sabun Sprey'in fiyatları marketten markete göre değişse de 8 ila 12 lira arasında gidip geliyor, bu fiyatlar ile bile piyasadaki pek çok sprey temizleyiciden daha ekonomik oluyor ;)

Şahsen uzun bir süredir Vim kullandığım için kendi çevrem de yavaş yavaş Vim'e alıştı ve ben ne kadar memnun kaldıysam onlardan da aynı memnuniyeti görebiliyorum. Tabi başka Vim Beyaz Sabun Sprey kullanıcılarının deneyimlerini merak ediyorsanız şöyle gösterebilirim:
Cevap
3Cevap
Fairy tercih edin hanımefendi
ne işe yarıyormuş
Hiç kullanmadım
Hiç güzel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?