Camda içsem bile içeriye siniyor, odadaki sigara kokusu nasıl çıkar?
Camı sonuna kadar acıyorum parfüm sıkıyorum yine yok
Camı sonuna kadar acıyorum parfüm sıkıyorum yine yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sigaranın içilmesi bir yana, ev içerisinde içilmesine dahi olumlu bakmayan birisi olarak sigara kokusundan uzaklaşmanız için gereken, bildiğim tüm adımlardan bahsederek size yardımcı olmayı istiyorum. Eğer sigara içmenize rağmen hala "odam sigara kokuyor ne yapmalıyım?" diye düşünüyorsanız, bu yöntemlerin faydasını göreceksiniz ;)

Odadan sigara kokusu nasıl çıkar diye sorduğumuzda akla gelen ilk koku giderici yöntemlerden birisi kesinlikle limon 🍋 Özellikle asitli yapısıyla yoğun kokuları silip atan limondan nasıl bir oda kokusu yapacağımıza gelelim...

Lavanta da güçlü bir koku giderici özelliğine sahiptir ve kişisel parfümden oda parfümlerine hatta araba kokularına kadar farklı formlarda sıkça karşımıza çıkmaktadır. Dolayısıyla evde kendi koku gidericinizi yapmak istiyorsanız, lavanta bu konuda iyi bir tercihtir diyebiliriz.
Sigara kokusunu odadan çıkartmak için doğal oda parfümü oldukça işe yarar fakat bilmelisiniz ki bu sadece kötü kokudan uzaklaşmak için birkaç çözüm sadece. Sizin öncelikle yapmanız gereken şey kesinlikle kapalı alanda sigara içmemek. Eğer içecekseniz de odanın ve evin hava sirkülasyonunu iyi sağladığınızdan emin olmalısınız, her gün iyi şekilde havalanmalı ;)
Nikotin kokusu eve sinmisse cok zor cikar. Özel oda icin koku spray leri var, bunlarinda özellikle sigara kokusu, niktoin kokusu olanlari var, onlarla deneyebilirsin.
Ama ne iyisi odada 1 tanede olsa icmemek, daha dogrusu sigarayi hic icmemek, en iyi cözüm.
Sigara kokusunu çıkarmak için camlar açılmalı ve koku yoğunluğu gidene kadar bekletilmeli. Ayrı olarak oda spreyi kullanılmalı. Kokuyu sadece içerisinde hapsetmeyen aynı zamanda yok eden oda spreyleri bulunuyor. Onlardan tercih edebilirsiniz.
Sigara içtiğin odanın kapısını yap ve camı açarak kafanı camdan çıkartarak iç 😂
Bittikten sonra 10 dakika kadar cam açık dursun sonra kapat ve odanın her tarafına oda sipreyi sık. Hiç koku kalmaz
Veya bunlarla hiç uğraşmak istemiyorsan balkonda içeceksin ya da dışarı da ama en iyi çözüm sigarayı bırakmak :)
Cevap
10Cevap
Elektronik sigaraya başla kafan rahat oluyor ne koku ne başka bişey var ayrıca normale göre daha az tüketiyorsun.
Mum falan yak. sırf o koku yüzünden balkonda iciyorum ben
Sigara içtiğin zaman odada mum yak mum dumanın hepsini çeker
en iyi yöntem havalandırma sonra tütsü ya da oda kokusu
Çok kolay yolu var. İçmeyeceksin. ya da çabuk iç fazla sinmesin
Ev de içilmez zaten sigara dışarı da içilir balkon da içilir bitince içeri girilir.
Yak birtane daha 🚬
Duman çağırsın göçerleri
Plazmanın silüeti
Ablam kokulu mum yakardı hep geçiriyor diyordu
çıkmaz kolay kolay.. o yüzden balkonda için.. :(
dışarıda iç ziraa illaki içeri siniyo
Çıkmaz diye biliyorum
Oda kokusuyla.
😌😌
oda spreyi al
parfüm sık
İçme o zaman