Tercihiniz hangisi?
Ya da daha farklı bir koku mu tercih ediyorsanız?
Deneyimleriniz nasıldı?

Yumoş sprey kullanıyoruz :D Hem çamaşırlarda hem de odada kullanılabiliyor. Kokusu da kalıcı olduğu için günde bir kere halılara ya da koltuklara sıkıyorum. Çamaşırlarda daha da kalıcı oluyor, dolapta bekledikleri için. Yumuşatıcı kokusu her zaman kalmıyor diye bu yöntemi seçtim :D
Cevap veriyorum..
C) Hiç biri :D
Oda kokuları; her ne kadar bizlere sevimli ve kullanımı pratik olsa da, sentetik olmaları ve sağlıksız olmaları nedeniyle adeta hastalık saçıyor aslında. Yüksek derecede kansorojen..
Tütsü ise; sık kullanmamak şartıyla olabilir.. Aslında o da çok masum bir ürün değil ama nadiren de olsa kullanılabilir.. (Ki kullandığım oluyor ama şu an tütsüm bitti)
Ben kendi oda kokumu kendim yaptım, yapımı çok kolay ve pratik..
Burada ki püf nokta sentetik olmayan doğal esans sahibi olmak..
(Ki artan döviz kurlarıyla birlikte esans fiyatları çok ciddi şekilde yükseldi. Hazır marketlerde satılan ucuz kokuları o fiyatlara nasıl satıyorlar anlamış değilim)
Tütsü... tarçın...
Oda kokusu var şu çubuklu olanlardan
alerjik astımım var tütsü kullanamıyorum
eig için teşekkürler
Rica ederim.
Cevap
15Cevap
Hiçbir şey kullanmıyorum.
Bir aralar tütsü kullanıyordum. Baş ağrısı yaptığını fark ettim.
İkisi de güzel tütsü duman altı yapıyor ama oda parfümü de zararlı ama sanırım oda parfümü zaten kokuları da çok severim
Tütsü daha güzel hem koku hem etki hem kalıcılık görsel olarak egzotiklik bakımdan vs
oda parfümü kullanıyorum ben
tütsü severim ama bizimkiler pek sevmiyor :)
Ben tütsülerden ve parfümlerden dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Oda parfümünü tercih ediyorum.
Favorim vanilya aromalı kokular.
Tütsü sevmiyorum ben ya. Ama oda parfümleri çok hoşuma gidiyor ❤
ikisi de var.. ama tütsü biraz daha hoş oluyor.. öteki anlık pıs pıs yap geç şeysi..
Tütsü kullanırdım hele ki böyle güzel bi tütsülüğüm olsaydı.
Oda parfümü kullanıyoruz
Oda parfümü kullanıyoruz.
Oda parfümü kullanıyorum
Tütsülerim var çok severim
Yapay kokuları sevmiyorum ev ortamında
zaman zaman oda parfümü
Tütsü
Hiçbiri
Temiz hava yetiyor
parfüm
Oda parfümü
Oda parfümü