Yeni trend, Instagram balkonu! Evinizde bu tarz bir köşe var mı? Özellikle sıcak yaz günlerinde serinletici içeceklerle birlikte hem rahatlayıp hem de keyifli anları ölümsüzleştireceğimiz alanlar oluşturmak oldukça önemli. Sizin evinizde bu tarz köşeler bulunuyor mu? Yoksa da hayalinizdeki keyif alanını tarif edebilir ya da görsellerle gösterebilirsiniz.
Yeni trend, Instagram balkonu! Evinizde bu tarz bir köşe var mı?
Günümün büyük kısmını balkona geçiriyorum ve bir evde balkona da çok önem veriyorum. İleride evim olursa mutlaka yapmak istediğim bir köşe, tamamen kendime göre, ışıklandırma vs. yapmak isterim, çok hoş buluyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Attığın görsellerde sol alt taraftaki balkonu anneme göstermiştim, hangi cafe bu demişti 😂 ben de cafe değil, balkon tasarımı, bizim balkonu da böyle yapıcam demiştim ama üşengeçlik vs. kısmet olmadı. Şimdi fotoyu görünce yine tasarım yapma aşkım kabardı, inşallah yakın zamanda uğraşırım😊
Var tabi, balkonumu hiçbirşeye değişmem. Şemsiye altında her sabah kahvaltı ve akşam yemeği için olmazsa olmaz, ayrıca geceyi de ay ışığı eşliğinde orada yaşamak büyük keyif ve huzur kaynağı...
instada millete gosteris olsun diye degil de normal hayatim icin isterim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir bu eksikti, zaten artık her şey instagram düğünü, instagram kınası kıyafeti gözlüğü pozu.. Her şey gösteriş için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özentilik, herkes kafayı balkon düzmeye takmış, zevk meselesi lakin herkes birbirinden birşeyler görüp trend peşine düşüyor bana itici geliyor, herkesin yaptığı şeyleri uygulamayı sevmiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ah keşke olsa dicemde olsa bile komşular sürekli bizi dikizlerler