Hepimizin evdeki öncelikleri vardır, benim mesela önceliğim düzendir, eşyaların dağınık kalması rahatsız eder, kimisi de tertemiz olsun diye temizliğe gömülür ve etrafın dağınıklığını en sona bırakır, peki siz hangi taraftasınız?
Benim çocuklarım var evin düzenli olmas rüya gibi birşey. Bu toplamiyorm anlamına gelmiyor tabiki sıkça eski haline getiriyorum. Ama temizlenmeden önce düzenler sonra temizlerim. Sonra o ev dağılır ama temiz olduğunu bilmek beni rahatlatır. O yüzden çocuklar büyüyene dek temizliği seçiyorum. Ikiside önemli unsurlar.
Temiz olup düzensiz olsa bile görüntü rahatsız edicidir göze temiz gelmez.. düzenli olup temiz olmazsa da yine rahatsız eder tozlar falan göze batar. Önce düzenleyip sonra temizlemek en iyisi..
Merhaba, Öncelikle düzen önemlidir benim icin. Duzensiz bir evin temizligi goze gorunmez zaten. Yapilsada belli olmaz. Oncelikle hersy yerli yerinde olmali sonra temizlik yapilmali.