Camları iyi kötü temizliyorum da aynalarda çok iz kalıyor. Kırk tane bez değiştirdim, yine gözüme batıyor. Bu Vim Silikonlu Temizleyici'nin performansı nasıl, deneyen var mı?

Camları iyi kötü temizliyorum da aynalarda çok iz kalıyor. Kırk tane bez değiştirdim, yine gözüme batıyor. Bu Vim Silikonlu Temizleyici'nin performansı nasıl, deneyen var mı?
Silikonlu temizleyici; cam, metal, mobilya, ahşap, plastik ve araba gibi birçok yüzeyin temizliğinde ve parlatılmasında kullanılır. Silikonlu temizleyiciler, içeriğindeki silikon ile kullanılan yüzeyde cila özelliği göstererek suyu, tozu, kiri iter ve parlaklık verir. Daha uzun süre temiz yüzeyler sağlar. Ben de evimde Vim Silikonlu Temizleyici kullanıyorum, ondan bahsedeceğim.
Vim Silikonlu Temizleyici nasıldır diye merak edenler için şunları söyleyebilirim; iz bırakmadan temizler, etkili bir temizlik sağlar ve yüzeyleri pırıl pırıl yapar, parlatır. Mis gibi sandal ağacı ve paçuli kokusu ile tertemiz yüzeyler kalır. Ayrıca silikonlu formülüyle, yüzeylerin uzun süre temiz kalmasını sağlar ve paraben, fosfat, klor, boya içermez.
Vim Silikonlu Temizleyici alanlar da kullananlar da oldukça memnundur, bu memnuniyeti birçok e-ticaret sitesinin yorumlarından da gözlemleyebileceğiniz gibi kullanan biri olarak yorumum, bu ürünün harika olduğu. Yüzeyleri pırıl pırıl yapıyor ve çok güzel temizliyor. Vim Silikonlu'yu kullananlar zaten bilir, benzerlerinden daha etkili, güçlü ve hijyenik temizlik sağlıyor.
Durulama gerektirmez ve pratik temizlik sağlar.
Migros gibi birçok marketten ve online alışveriş sitelerinden, Vim Silikonlu Temizleyici satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlıdır.
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Kesinlikle harika bir temizleme sağlıyor ben çok memnunum. Ama bezinizinde güzel olması gerek. Mikrofiber pamukcuk birakmayan bir bez tercih edin
Bence Güzel birde mikro fiber bez ile temizlik yapınca gayet temiz ve izsiz oluyor.
Şahane bir temizleyici
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.