Vim arap sabunlu temizleyici nasıl temizliyor, kullanan var mı? Yerleri vileda ile silerken kullanınca iyi temizler mi?vim arap sabunu yüzey temizleyici
Vim Arap Sabunlu temizleyici nasıl temizliyor, kullananlar var mı?
Ülkemizde kadınların yüzyıllardır temizlikte kullandığı arap sabunu, oldukça etkili ve kullanışlı bir üründür. Yumuşak yapısı vardır ve sodyum içermez, yerine potasyum hidroksit vardır.
Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici Nasıl?
Vim Arap Sabunlu temizleyici ile temizlenen yüzeyler pırıl pırıl oluyor ve lekeleri kolayca çıkarıyor. Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici, etkili temizlik sağlar ve paraben, fosfat, klor, boya içermez. Temizlik bittikten sonra da hafif bir sabun kokusu gününüze eşlik eder.
Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Vim Arap sabunu kullananların yorumları da güzel olan ve kullananların memnun kaldığı (dilerseniz yorum yapılan online alışveriş sitelerinden kendiniz de bakabilirsiniz) Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici ürününü ben de kullandım ve oldukça memnun kaldım. Temizliyor ve parlatıyor, hem uygun fiyatlı hem de etkili bir ürün.
Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici Nasıl Kullanılır?
5 litre suya yaklaşık 2 kapak Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici koyun.
Mop, bez ya da paspasınızı bu suya batırın, sıkın ve yerleri silin.
Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici işte bu kadar kolay kullanılır ve durulama gerektirmez. Pratik ve etkili temizlik için Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici kullanabilirsiniz.
Vim Arap Sabunu Yüzey Temizleyici Nerede Satılıyor?
Arap sabununu annem eskiden kullanıyordu, onunla halıları ve koltukları siliyordu ama yer falan hiç sildiğini görmedim Arap sabunu ile. Bu yüzey temizleyicideki Arap sabunu eğer koltuk ve halılarda olduğu gibi iyi bir temizlik sağlıyorsa, Vim'in Arap sabunu yüzey temizleyicisini denemekte fayda var diye düşünüyorum, eğer yüzey temizleyici arıyorsanız siz de benim gibi yakın zamanda Vim'i deneyebilirsiniz...
0
0 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.