Saglık acısından rısklerı var mı acaba? Doğal yolla nasıl evın ahengı degıstırılebılır. Ozellıkle evde kedı kopek kus balık besleyenler ıcın ne onerırsınız
Elimden geldikce oda kokususu lavabo konularından uzak duruyorum yeterince kimyasal içeren temizlik ürünleri var onlar uzak dursun lavanta yağı olabilir sprey şişesine bir miktar yağ dan ve gerisine su doldurulup odalara sıkılabilir yağ izi bırakırmi bilmiyorum
Oda kokuları ekseriyetle kokunun yayılması ve sabitlenmesi amacıyla "Solvent" bazlı olur. Bu da tamamen kansorojen olduğu gibi astımı da tetikleyen birşey. İstemeden zehir solumuş oluruz.. Tütsü hakkında olumsuz bir bilgim yok. Eskiden günümüze kadar dini mabetler de yakılan bir koku çeşididir. Etken maddesi nedir, zararı var mıdır hiç bilmiyorum..
Parfüm ve yapay kokulardan uzak durmalısınız bence. Biz evin havasını değiştirmek için (genelde kışın) buhardanlık kullanıyoruz. Lavanta yağı hem havadaki mikrobu kırıyor hem de baş ağrısına iyi geliyor, sakinleştiriyor. Portakal yağını da deneyebilirsiniz. Doğal yağlar hem sizi rahatsız etmeyecek hem de etrafa harika kokular yayacaktır🤍😊
Migrenim olduğu için eve oda kokusu ya da tütsüyü tercih etmiyorum - sadece misafir geleceği zaman - yağ ve koku kağıdı olan türden alıp, damlatıyorum.
Kullanılabilir. Lakin parfüm partikülleriyle sürekli olarak sık temas kurmak akciğer sağlığı açısından hiç istenmeydn sonuçlar doğurabilir. Ara sıra olmak kaydiyle kullanılabilir tabii.
Özellikle koku takıntısı olan biri olarak Kesinlikle şart. Evde evcil hayvan olmasa bile şart bir oda kokusu şart. Mum ve tütsü kokuları bana bir tık ağır geldiği için genelde bambu çubuklu ürünler tercih ediyorum bence iyi de oluyor :)
Ben her türlü oda kokularına bayılırım özellikle sabun kokulu olacak misssss. Ama sonuçta yapay koku = kimyasal. Ne derecede sağlılığı etkiler bilmem ama özellikle allerjik bünyesi, astımı, migreni olanlar uzak durmalı