İlk kez alıcam sürekli domestos dökmekten bıktım şifonu çekişimde ekstra uğraşmamak istiyorum.

İlk kez alıcam sürekli domestos dökmekten bıktım şifonu çekişimde ekstra uğraşmamak istiyorum.

Klozetin daha güzel kokması ve her sifonu çekişte daha iyi temizlenmesi için ben de klozet bloğu kullanıyorum tabii ki. Fakat bazı klozet blokları, söyledikleri veya üzerinde yazdığı kadar uzun sürede gitmediği için, daha doğrusu kısa sürede bittiği için sürekli yenisi alıp takmak hem akla gelmiyor hem de maliyetli oluyor. Buna rağmen kullanmaya devam ediyorum, çünkü klozetin kötü kokmasına tahammülüm yok.
Cevap
4Cevap
Sifon içine atılan küp şeklinde tabletlerde güzel , onun dışında alt resimdeki ideal.
Link atarmısınız😊
Contayı bozuyorlar iş açarsın başına
Evet kullanıyorum, güzel kokuyor ama klozeti yine Vim WC Temizleyici ile düzenli temizliyorum.
Brefe göre daha iyi bence. Bi domestos kadar iyi değil temizlemeden ziyade kötü koku kokmasını engellyio bence düşünmeden al
Hangisini tatlım 😊üsttekini mi
Breff de çok güzel ben onu kullanıyorum hiç tuvaletin içi kirlenmiyo bittiği zaman bi çamaşır suyuyla temizliyorum yenisini takıyorumm ohh miss gibi düşünmeden al derimm
Merhaba,
Hijyen olayini bilemiyorum ama koku olarak faydasi oluyor ben memnunum
Klozeti kullanmıyorum ama gelen misafirler tercih ediyor ve evet blok kullanıyorum temiz oluyor
Ben suya katıp iciyorum tuvalete gitmeden önce sifon cekmeme gerek kalmıyor
Nası bişi yapıyosun sen ki))))))
Kapsül şeklinde aldım şifonun içine atıyom
Yok niye helaya eziyet ediyosun onu anlamadım🤣🤣🤣🤣
Yok kullanmıyoruz
Kullanmıyorum
Kullanıyorum
bu ne işe yarıyor ki
Her şifona basışta hijyen sağlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?