Ben suya domestos kullanıyorum oda yoksa aspirin içim daha çok rahat ediyor

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben suya domestos kullanıyorum oda yoksa aspirin içim daha çok rahat ediyor

Parkelere uygun olmayan temizleyiciler zamanla parkenizi aşındıracak ve eski parlaklığının çabucak gitmesine neden olacaktır. Özellikle çamaşır suyu gibi malzemeler parkeler için tavsiye edilmez, parkeleri matlaştırır ve hızlı eskimesine neden olur. Vim Yüzey Temizleyiciler parke temizliği için bire birdir.
Not: Parkeler çok kirli ve lekeliyse, en iyi sonuç için sıcak suyla yerleri silebilirsiniz.
Merhaba
Laminant parke temizliği kolay olduğu kadar zor bir iştir aslında. Parkenin parlakligini yitirmemesi kabarmaması dikkat etmemiz gereken hususlardan
Çamasır suyu laminantların matlasmasına neden olur. Bunun için daha doğal yöntemler denemenizde fayda var.
Sünger, vileda ya da mikro fiber bez bunları kullanarak daha sağlıklı bir temizlik yapabilirsiniz.
Ve tabiki vazgeçilmez yöntem #vim Arapsabunu yuzey temizleyicisi ve beyaz sabun mucizesi. 2 litre suya bir kapak koyarak mis gibi parlak parkelere ulaşabilirsiniz
Size harika bir temizlik hissi yaratacaktır.

Şimdiden kolaylıklar dilerim
Cevap
6Cevap
Parkeleri silmek evin en kolay işlerinden biri olarak görülse de aslında dikkat edilmezse hem parkelere zarar verebiliriz hem de evin o güzel temizlik halini bir anda yok edebiliriz yerler iyi temizlenmezse. Şayet yerleri en iyi şekilde temizlemek, parkeleri tüm lekelerden arındırıp pırıl pırıl yapmak için doğru, etkili ve mümkünse doğal içerikli yüzey temizleyicileri tercih etmeliyiz. Ben bu konuda Vim'in yüzey temizleyicilerine çok güveniyorum. Vim'in Beyaz Sabunlu Yüzey Temizleyicisi ile parkelerin temizliğini güzelce yapıyorum, lekeler çabucak gidiyor ve adeta ışıldıyorlar.
Evde 4 ayaklı dostlarım olduğu için zemin temizliğine çok dikkat ediyorum. Genel temizlikte doğal olan temizlik maddelerini tercih etsemde günlük olarak sirkeli su kullanıyorum. Ayrıca emekleyen bebeği olan arkadaşlarım da karbonat veaspirinli su kullandıklarını söylemişti. Böylece ellerini ağızlarına götüren bebişler de patilerini yalayan dostlarımız da kimyasaldan uzak temiz bir ortamda bulunabiliyorlar
Biraz domestos, biraz da ahşap temizleyici kullanıyorum. Yeterli geliyor.
Aspirin cok kopuren bi deterjan ben durulanmayan yikanmayan hiç biseye kullanmam ahşap temizleyici kullanirdim fayans benim camasir suyu sirke kullanirm bazen yuzey temizleyici
Parke temızleyıcısı ile
Su ve temizlik malzemeleri ile.
Lok diye bir şey var annem ondan katıyor
Silen düşünsün 😂
Tuz ruhu ile
Bal ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?