Her temizlikte kullandığınız temizlik ürünleri var mı?

- Ben her temizlikte yerleri sildiğim için, her temizlikte Vim Yüzey Temizleyici kullanıyorum. Sizin de her temizlikte kullandığınız temizlik ürünleri var mı?
Her temizlikte kullandığınız temizlik ürünleri var mı?

- Ben her temizlikte yerleri sildiğim için, her temizlikte Vim Yüzey Temizleyici kullanıyorum. Sizin de her temizlikte kullandığınız temizlik ürünleri var mı?
Benim de aynı Vim arap sabunu yüzey temizleyici şahane.. Kokusu da çok güzel. Tertemiz de içeriği var. Daha dün odamı temizledim sonra ilk defa Vim silikonlu temizleyici ile camları hem iç, hem dış sildim.. Şahane oldu ya Tertemiz, pırıl pırıl...
Her temizlikte istisnasız kullandığım ürün kesinlikle yüzey temizleyici. Sonuçta yerden dolap içlerine pek çok yüzey temizliğini yapıyoruz ve yüzey temizleyici olmadan temizlik yapabilmeyi hayal dahi edemiyorum. Tabi kullandığım Vim Arap Sabunlu Yüzey Temizleyici sprey olunca, onsuz temizliğin hiçbir anlamı yok dahi diyebilirim.
Çamaşır suyu veya camsil gibi temizlik ürünleri de aslında vazgeçemediklerim arasında. Özellikle evdeki aynalı ve cam eşyaların fazla olması, camsil ihtiyacımı artırıyor, haliyle onsuz temizlik de düşünemiyorum.
Cevap
7Cevap
Yer silerken kesinlikle sirkeyi tercih ederim gadası. Hem hijyenik temizlik sağlıyor. Hemde sirke kokusunu seviyorum.
Vim, domestos ve tabiki #vim özellikle yüzey temizleyicisi harika
Ocak silerken hep cif kullanırdım umarım bu da sayılıyordur.
Vim arap sabunlu yüzey temizleyici
sabun sıvı hacışakir parabensiz
Yoktur... yerine göre değişir..
Domestos.
domestos
Domestos
Domestos
Sirke
sadece su ve azıcık bulaşık detarjanı
çamaşır suyu var
Çamaşır suyu 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?