Sevgili üyeler, merak ediyorum... Erkekler neden ev işlerine yardım etmiyor? Kendisine söylenmeden ev işi yapan, sevgilisine eşine kahvaltı falan hazırlayanlar kaldı mı yaa? 🙄 Dökülün bakalım 🙃
Yıllardan beri tartışma konusu olan bir durum bu gadası. Küçüklükten beri erkekler erkek adam şunu, bunu yapmaz diye yetiştirildiği için, ev işine erkekler uzak duruyor.
şahsen ederim hatta çokda iyi anlarım , sadece sevgiyi değil ortak bulunduğunuz alanıda işide paylaşabilmeniz gerek kadın işi erkek işi diye bir şey yok, eşime kahvaltıda hazırlarım gerektiğinde işleride yaparız.. kişisel egoların bir tarafa artırıldığı mutlu huzurlu paylaşımcı bir evlilik olur umarım benimde hayatımda
Kadında çalışıyorsa ev işini birlikte yapmak zorundalar zaten ama erkek çalışan, kadın ev hanımı olursa bişey diyemem. Ama her halükarda kaldır indir yer değiştir gibi ağır işleri erkek yapar evde
O yetiştirilme tarzıyla alakalı sanırım. Sevgilimin annesi çok titiz bir kadın ve sevgilimi de düzenli olmaya alıştırmış, benden daha çok ev işi yapıyor :D
Lütfen ama genel konuşmayalım ben Yardım ediyorum ve Fazlasıda var. İnsan Sevdiği Kadına değer veriyorsa Hayatın her anlamımda ve Yerinde ona destek vermeli. Değer verem Adam Kadını Sortında Taşımalı. Kadınlar bizim baş Tacımız 🌹
Yani annelerimiz öğretmedikleri için Ama bazı bilinçli anneler erkek evlatlarına herseyi ögretiyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler değil Türk erkekleri.. İsviçre’de gayette yapıyorlar ve adı yardım değil çünkü adam başkasının evini temizlemiyor kadınla beraber yapıyorlar burada böyle gördüm
Şu dönemde özellikle evini gecindirebilen erkek kırmızı halıyla karşılanacak raddeye geldi ev işi çok basit kalıyor günümüzde tek erkek geçim sağlıyorsa