Elektikli süpürgem beni yarı yolda bırakmaya hazırlanırken kafamda deli sorular.
Yeni bir elektrik süpürgesi alırken hangisi daha önemlidir emiş gücü mü motor gücü mü?

Artık toz torbalı süpürge devri kapandı gadası. İlk başta dikkat edilmesi gereken kolay kullanımı, ergonomik yapısı, kablosuz olması gibi özelliklere dikkat etmek gerekiyor. Zaten adam akıllı bir süpürge fiyatı yaklaşık olarak 1500 civarından başlıyor. O kadar parayı kablolu süpürgeye vermek yerine kablosuz dikey elektrik süpürgesi almak daha mantıklı olur. Philips speed pro max bu iş için oldukça mantıklı olur. Çünkü özellikleri insanı cezbediyor.
Philips, pratik ve rahat kullanıma önem veren kullanıcılar için ürettiği Philips Speedpro Max Şarjlı Dikey Süpürge ile benzersiz bir temizlik deneyimi sunar. Çekim kalitesi ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken Philips SpeedPro Max yenilikçi tasarımıyla da rakiplerinden ayrılır.
Klasik Süpürgelere Artık Veda Zamanı...
Kablosuz tasarımıyla temizliğe özgürlük katan Philips SpeedPro Max, tasarımı sayesinde hem dikey süpürge hem de el süpürgesi olarak kullanılabilir.
Ergonomik yapısı kullanım sırasında size yardımcı olur ve yorulmadan temizlik yapmanıza olanak sağlar.
Power Blade motor teknolojisi, eşsiz kanat tasarımı sayesinde çok güçlü hava akımı oluşturarak mükemmel çekim gücü sunar. Böylece süpürme esnasında aynı yeri tekrar tekrar geçmenize gerek kalmaz.
Philips SpeedPro Max, LED aydınlatmayla ile geliştirilmiş, 360 derece çekim teknolojisine sahip, esnek ana başlığa sahiptir. Bu başlık yardımıyla koltuk altı ve arkası gibi görünmeyen yerlerdeki hav ve tozu gözden kaçırmazsınız.
Ayrıca ürünle birlikte verilen turbo fırça, halı ve koltuklarınızdaki saçları veya evcil hayvan kıllarını temizlemenizi kolaylaştırır.
PowerCyclone 8 teknolojisini kullanan torbasız tasarımı kolay kullanım imkan tanır.
Üst bölüme konumlandırılmış LED ekran şarj süresi ve mod gibi bilgileri size gösterir.
Küçük yapısı, uzun kullanım süresi ve boru üzerinde bulunan katlanabilir fırçası gibi benzersiz detaylarıyla temizliği keyifli hale getirir.
Kısacası...
360 derece çekim gücü sayesinde tek geçişte daha fazla tozu toplar.
LED başlık görünmeyen toz ve kiri ortaya çıkarır
Güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı yaratan PowerBlade dijital motor,
Power Cyclone 8 Torbasız süpürgedeki en üstün teknolojidir.
Üçlü filtre sistemi, daha uzun süre daha yüksek hava akışı sunar.
25 V Lityum iyon pillerle 65 dakika kullanım süresi sağlar.
Akıllı dijital ekran, hızı ve pil kullanımını gösterir.
Entegre el tipi ünite, aralık temizleme başlığı ve fırça alçak mobilyaların altına bile hızlıca ulaşım imkanı sağlıyor.
Benzersiz toz haznesi tasarımı sayesinde boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmaz.
Toza alerjisi olanlar için oldukça güzeldir.
Robotik süpürgelerin fonksiyonel özellikleri farklı elbette ancak klasik elektrikli süpürgenin de yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum. Torba konusuna gelince başlangıçta ben de sizin gibi düşünmüştüm ancak bazı detayları irdelediğimde torbalı seçeneğin mantıklı olduğuna karar verdim. Ama tabii ki bu göreceli bir seçim.
On ay kadar önce yeni bir elektrikli süpürge satın aldım satın almadan önce yaptığım araştırmalar sonucunda Elektrolüx marka bir ürün aldım. Benim Tercih ettiğim model toz torbalı oldu. Fiyat/performans açısından beğendiğim bu oldu. Torbasız modelleri de inceledim görüş aldım fakat toz torbalı da karar kıldım. Çok yüksek emiş gücü ve sessiz bir motora sahip. Ayrıca koldan tüm fonksiyonlar kumanda edilebiliyor.
Yeni nesil elektrikli süpürgeler düşük watt motor ve yüksek emiş gücü ile donatılmış olarak üretiliyor. Ayrıca çok düşük desibel ses seviyeleri var. Bu tüm dünyada atılan enerji sarfiyatını azaltma yönündeki adımlar ve teknolojik gelişmeler ile mümkün oldu. Eski elektrikli süpürgeler yüksek watt motor ile üretiliyordu. Ancak bir süre dinlendirmeden aralıksız çalıştırmanız halinde motorları hasar görüyordu. Ayrıca çok gürültülü idiler.
Yeni süpürgelerde bu tür sorunlar yok ve daha yüksek emiş gücüne sahipler. Ben görseldeki Elektrolüx modelini aldım ama Miele de bu alanda oldukça iddialı ve kaliteli bir marka.
Cevap
17Cevap
Evime elektrikli süpürge alacağım zaman önceliğim emiş gücü oluyor. Çünkü hem çocuk hem de kedi var evde, haliyle normalin üstünde bir emiş gücü arıyorum süpürgede. Philips bu konuda bence oldukça tatmin edici, kablolu ve kablosuz süpürgeleri bakımından emiş gücü yüksek ve gayet ergonomik. Ayrıca süpürgede hafiflik ve farklı özellikteki başlıklara da bakarım, sonuçta evin her alanını rahatça süpürebilmek benim gibi herkesin isteği ;)
Robotik süpürgelerin fonksiyonel özellikleri farklı elbette ancak klasik elektrikli süpürgenin de yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum. Torba konusuna gelince başlangıçta ben de sizin gibi düşünmüştüm ancak bazı detayları irdelediğimde torbalı seçeneğin mantıklı olduğuna karar verdim. Ama tabii ki bu göreceli bir seçim.
Emiş gücü öncelikli. Nasıl düşük motor hacmine sahip yeni arabanın torku yüksek olur ya, aynı elektrikli süpürgelerde de öyle. Düşük watt, yüksek emiş gücü. Bütçenize hangisi uyarsa birini alın.
Ben valla hafif olmasına bakıyorum ölü gibi oluyor geneli halı süpürürken halter kaldırmış gibi hissediyorum.
Philips maraton ultimate öneririm emiş gücü ve motor gücü olark memnunuz, hergün çalışıyor, kedim var çünkü.
Ne demişler kadinin ve supurgenin emeni makbulmuş:)) tabi ben uydurdum bunu Şu an hic fikrim yok ama tahminimce motorda onemli:)
bütçe önemli şimdi..
bütçene göre en uygun özelliklere sahip bir süpürge almak lazım bence :)
Beko. Vestel. Lg. Toshiba. Sharp. Samsung. Arçelik 🔥😍♥️😀
Her ikiside sanırım...
Fakat bişey soracağım profil resmi gerçek mi
Maşallah diyorum ve bitiriyorum 🙈
Cevapladığın için ben teşekkür ederim
Emiş gücü önemli. Sonuçta içine almadıktan sonra ne önemi var? Süpürge bu
Emiş gücünebakmak lazım
Emiş gücü önemli emeğine sağlık.
Motor iyiyse emişide iyi
Miele tavsiye ederim.
hiç
düşünme dyson al
Bizim millet neyin en çok reklamı yapılırsa ona yönlendirir başkalarını sağlam olduğu için değil fazla reklam verdiği için oda 😀😀😀😀
ben kullandım süper
Doğrudur ama uzun ömürlü değil o markayı iyi biliyom kanka birisi aldı kısa sürede arıza verdi 😀
Emiş artı motor gücü
Emiş gücü daha önemlidir
Emiş gücü
Bence emiş gücü
Önemli olan onun nasıl kiri tozu aldığı bence
Motor gücü tabiki
Emişi
Emiş gücü
akıllı süpürge al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?