Süpürgem bozuluyor da 🙈😂 Neye dikkat edip alayım ben? 🤷♀️
Emiş gücü 🕸
Motor gücü 🏍
İkisi de önemli aslında 🤓
Başka bir şey yazıcam 🖊
Fikrim yok 🤷♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Süpürgem bozuluyor da 🙈😂 Neye dikkat edip alayım ben? 🤷♀️
Elektrikli süpürge alırken emiş gücü, motor gücü, değişen başlıklar ve sağladığı avantajlar, süpürge haznesinin kapasitesi, alerji filtreleri, kullanım kolaylığı gibi pek çok özelliği birlikte değerlendiririm. Sen de bu özellikleri değerlendirip seçeneklerini daraltabilir ve sana en uygun süpürgeyi bulabilirsin ;)
En çok dikkat edilmesi gereken motor gücüdür. Motor gücü iyi olan bir süpürgenin emiş gücü de yüksek olur. Bunun yani sıra fiyatına dikkat edilmeli. Dyson çok güzel bir marka fakat çok uçuk fiyatları var. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama arnica , samsung ' un süpürgelerine bakmani tavsiye ederim. Umarım aradigin süpürgeyi bulursun :)
Motor gücü yüksek olursa haliyle emiş gücü artar gadası. Ama senin dikkat etmek gereken nokta, piyasada en çok hangi marka ve model kullanılıyor. Ona dikkat edersen uzun ömürlü bir süpürge almış olursun.
Cevap
23Cevap
Emiş gücü iyi, motor hacmi yeterli seviyede olursa hem tasarruf sağlar hem iyi temizlik yapmış olursunuz.
Süpürge alırken enerji etikenlerine bakın. 4A süpürgeler hem tasarruf sağlıyor, hem iyi çekiyor, hem de iyi filtrasyon yapıyor.
Yeni nesil elektrik süpürgeleri gayet hoş duruyor :)
moto gücü fazla olursa çok elektrik harcar emişi iyi olsun
ikisi dogru orantılı seyler.. ama ben yandım sızler yanmaytın.. ben goldmasterdan seda serısı dıye bısey aldım cekmesıne guzel cekıyor ama toz torbasını bulmak ölüm
Emiş gücü ve kalitesi, ama eger alackisen bütcen uygunsa Dyson al
Motor gücü arttıkça emiş gücü de artar diye biliyorum ben. Benim için en önemlisi sessiz olması, o aletin sesi beni çıldırtıyor 🤭
Tatlım motor gücü demek emiş gücü demek bence. Sen bide sessizliğine dikkat et 🙈
Motor gücü iyi olursa iyi emer. Arkadaşımda var. Ondan biliyorum, iyi emiyor.
babam eski akdeniz bir markanın beyaz eşya müdür idi hep alırken motor gücüne bak der gerisi çok önemli değilmiş zaten motor gücü yüksekse muhakkak emiş gücüde artarmış
Emiş gücü önemli zaten. Tek marka var piyasada en iyi olan.
kullandığı watt birimine bakınız yüksekse iyi çeker..
İkisinede edemiyormuyuz
fiyatına dikkat edicen kardeş.
İkisi de önemli aslında
motor gücüne dikkat ederim
Motor gücüne ve Dyson marka olmasına dikkat edilmelidir.
az ses çıkarsın çekip çekmemesi önemli değil
Motor gücü iyiyse emiş gücü de iyi olur
Dyson marka olmamasina
İkiside önemli bence.
Emiş.
hiç anlamam ama motor bence
İkiside önemli
Ikiside onemli
emiş gücü..
Dyson mu la o
Motor gücü
Motor gücü.