Adam akıllı toz torbalı kaliteli diye tabir edilen süpürgeler 1500 liradan başlıyor. Ben o kadar para vermek yerine üstüne biraz daha koyup, toz torbasız şarjlı elektrik süpürgesi almak isterim. Elektrik süpürgesi alacak olsanız toz torbalı mı, toz torbasız mı tercih edersiniz? #gadasından sevgilerle 🤗
Elektrik süpürgesi alacak olsanız toz torbalı mı, toz torbasız mı tercih edersiniz?
Benim malına da bozulmustu önce ikinci ellere baktim. Toz torbalı da adı üstünde torbası var dolunca çıkartıp yenisini takiyon ve de ekstra masraf oluyor. Toz torbasız da içine hapsediyor sen belirli araliklar temizlersin. Ben büyük almak yerine dikey olan arcelikten aldım. 800 watt fena değil. Hepa filtresi var. Arada içimi ve filtresini temizliyorum. Acayip doluyor içi. Tek yaşadığım için yetiyor bana ama kalabalık aile iseniz toz torbasız büyük bsey alın.
Toz torbasız daha kullanışlı benim icin. Bu aralar speedpro max philips şarjlı süpürge çok hoşuma gidiyor. Fiyat uygunluğuda harika. 65 dakika kullanılabilir olması çok cezbedici.
Şu an, tek şarjla 125 m²'den daha büyük alanları temizleyebilen yüksek güç sunan tek şarjlı dikey süpürge bu.
Ayrıca el süpürgesine de dönüyor olabilmesi büyük bir avantaj sunuyor kullanım olarak.