Annemin ev işinde kendisini fazla yormamasını istiyorum. Sırf bu yüzden hafif kullanımı kolay kablosuz elektrik süpürgesi almak istiyorum. Ama hala karar veremedim. Sizce hangisinden almalıyım? Anneme kablolu elektrik süpürgesi mi, kablosuz elektrik süpürgesi mi almalıyım? #gadasından sevgilerle 🤗
Anneme kablolu elektrik süpürgesi mi, kablosuz elektrik süpürgesi mi almalıyım?
İmkan varsa annenin ev işlerinde kendini yormaması için. Evi kendi kendine süpüren tüm oda ve bölümleri süpürdükten sonra kendi kendine şarj ünitesine giden bir saat şart özelliğine sahip Akıllı Robot süpürge alabilirsin. Fiyatı beş bin TL civarı
Kablosuz elektrikli süpürgeler kullanım olarak çok daha rahat ve ergonomik bir yapıya sahip. Bu konuda size Philips SpeedPro Max' ı öneririm.
360 derece çekim gücü sayesinde her hareketinde çok daha fazla tozu toplar. Ulaşılması zor köşeleri bile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Geriye doğru hareket ederken bile performansından birşey kaybetmez.
Sahip olduğu led ışıklar sayesinde gözünüzden hiç bir toz kaçmaz. Kırılan bir cam parçasının bile en ufak detayını görmenizi sağlar.
Çıkarılabilen el ünitesi sayesinde SpeedPro Max'i 2'si 1 arada bir cihaza dönüştürebilirsiniz. Bu sayede dilerseniz süpürge olarak dilerseniz de el süpürgesi olarak kullanabilirsiniz. Aksesuarları tek dokunuşta rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Toz haznesinin benzersiz tasarımı sayesinde tozları etrafa dağıtmadan hijyenik bir şekilde boşaltabilirsiniz.
Evimizin her yerine erişerek detaylı temizliği ve pratikliği bizlere sunan SpeedPro Max ile artık temizlik çok daha hızlı ve çok daha temiz. Size önerebileceğim elektrikli süpürgeyi önerdim umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kablolu süpürgeler hepimizi oldukça fazla yoruyor özellikle bir yere takıldığında tekrar tekrar düzeltmen gerekir. Bu yüzden en iyi seçim kablosuz süpürgeden geçiyor.
Hem kablo sorunu yok hemde kullanması oldukça rahat temizlik yaparken özellikle kablasuz süpürgelerin birden fazla başlıkları var yani çok amaçlı bir şekilde kullanılabilir. Bunun bir tık daha lüksü kendi kendine evi süpüren robotlar.
Fiyatı oldukça pahalı olsa da evi kısa sürede silip süpürüyor ve kendini şarj ediyor. Kontrol telefon üzerinden yapıyor ve sadece filtre temizliği yapıyorsun o kadar. 😊
Kablosuz kesinlikle. Dyson v8 kullandım. İlk başta aşırı ağır gelmişti. Zamanla alışıyorsun ama yine de yaşlıysa annen daha hafif bir şey alabilirsin. Ya da robot süpürgelerden.