Herkese iyi yıllar! Size bu senenin ev içindeki kullanım hakkında en çok merak edilen bir soruyu sormak istiyorum; ev içinde hangi çeşit pratik elektrikli süpürgeyi kullanmayı seviyorsunuz: kablolu süpürge mi yoksa kablosuz süpürge mi?kablolu vs kablosuz
Şıklardaki pratik elektrikli süpürgeler arasından tabii ki de benim için en iyi ve kullanışlısı kablosuz elektrikli süpürgeler ;) Özellikle Dyson V11 kablosuz elektrikli süpürgenin özelliklerini gördükten sonra bunu daha net söyleyebilirim. Peki Dyson V11'in hangi özelliklerini seviyorum derseniz, size kısaca anlatayım:
Dyson V11
- Dyson V11; Eco, Auro ve Boost modları ile yüzey özelliğine göre çekiş gücü ayarlanabilen bir kablosuz elektrikli süpürgedir. Her modun kendisine özgü şarj süreleri olmakla beraber, üzerindeki LED ekranından hem mod hem de süre bilgisini görebilmekteyiz.
- 14 siklon gücü ile polen ve bakteri gibi partikülleri çekerek hijyenik temizlik sunar. Bu sayede halı, koltuk, yatak, yastık gibi alanlarda derinlemesine temizlik sağlanır.
- 2,97 kg ağırlığı ile elde tutması, süpürmesi zahmetsiz bir süpürgedir. Ayrıca üzerinde bulunan tetik ile sadece ihtiyaç olunan yerleri süpürmek ve böylece enerji tasarrufu yapmak da mümkün oluyor.
Bu özelliklerle beraber haznesine aldığı tozları %99,97 oranında tutarak dışarıya temiz hava veren Dyson V11 varken, kablolu süpürgeleri seçmek bir yana dursun, düşünmem bile ;)
Süpürge dediğin sesli olur kablolu olur kablosu oraya buraya takılır gürültüsünden hiç bişey duyulmaz sessiz süpürge temizlik hissiyatını veremiyor bir odayı süpürecen sonra fişi çekecen diğer odaya takacan bunlar şart işin tadı tuzu bunlar
Kablosuz elektrikli süpürgeler her zaman daha pratiktir benim için. Kablolu süpürgelerde prize bağlı olursun, gövdesi ağırdır ve onu taşımak zorunda kalırsın. Ama Dyson V11 gibi kablosuz süpürgeler oldukça hafiftir, kablo derdi olmadan yüksek performansla temizlik yapmak olasıdır.
dyson v 10 kullanıyorum bu zamana kadar pislik içinde yaşamışız diyorum kablolu süpürgem philips marathon ultimate di güzel bir süpürge olduğunu düşünüyordum ama değilmiş
Dyson ın kablosuz süpürgeleri harika. Dün inceledim Vatan'da. Bebek gelmeden bir tane almayı düşünüyorum, malum evde köpek de var. En büyük kurtarıcım olacak.
En İyi Cevaplar