Ev & Yaşam Duş başlığı neden sürekli bozulur ki? Jessic_ Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 ay dayanmıyor. Kalitelisi de aynı kalitesizi de. Saçmalık Güncellemeler+1 yıl Marka önerisi? Duş başlığı neden sürekli bozulur ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ya aslında bozulma nedeni kireç gadası. Eğer ki su kireçli olursa çabuk deforme oluyor. 2 2 Yorumla Jessic_ +1 yıl Çözüm var mı Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Hayır yok yenisini alacaksın gadası Yorumla
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Kireçlenmeden oluyor ya da aşırı tazyikli açarsan kopar kafası 1 0 Yorumla
BenimleKalNolursun Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl duş başlığıyla nasıl yıkanıyorsunuz birden su sıcaklığı değişiyor birden soğuk akıyor titreme geliyor ya 1 9 Yorumla Simurg_4 +1 yıl :D :D titreme ne ya niye bir video getirdin aklıma bak :D Yorumla BenimleKalNolursun +1 yıl Az önce de getirmiştim snsmsxnxs Yorumla Simurg_4 +1 yıl :D ben çok video aklımda tutuyorum o yuzden sevdims seni takipteyim :D Yorumla BenimleKalNolursun +1 yıl şşt sarılı titrettin beni titrettin di mi xzmxmzxsmnxs Yorumla Simurg_4 +1 yıl :D kesinlikle Yorumla Simurg_4 +1 yıl @benimlekalnolursun kafa bir kıza benziyorsun :D neşen bol olsun kral Yorumla BenimleKalNolursun +1 yıl ama harbiden nasıl yıkanıyorlar anlamıyorum su çok hafif akıyor azcık azcık üşüyorum banyoda Yorumla BenimleKalNolursun +1 yıl teşekkür ederim şımartmayınız beni lütfen Yorumla Simurg_4 +1 yıl yok gız :D güzel güzel Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Sabit modellerden almalısın kafadan ayar yapılan modeller çabuk bozuluyor bunu bir usta olarak öneriyorum sana 0 0 Yorumla
agacgibi2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bizimki iki üç yıldır sağlam. Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir. 1 0 Yorumla
TakkeliKedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl O zaman dandiklerinden al da kullan kullan at madem ikiside aynı dhdjdjdj 0 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Başlığa fazla yüklenme😂 1 3 Yorumla Jessic_ +1 yıl 😂 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl 😂😂 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Böyle anlayışlı espriden anlayan kızları seviyorum 😍😂 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl bozulan neresi 1 1 Yorumla Jessic_ +1 yıl No comment Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ya aslında bozulma nedeni kireç gadası. Eğer ki su kireçli olursa çabuk deforme oluyor.
Çözüm var mı
Hayır yok yenisini alacaksın gadası
Kireçlenmeden oluyor ya da aşırı tazyikli açarsan kopar kafası
duş başlığıyla nasıl yıkanıyorsunuz birden su sıcaklığı değişiyor birden soğuk akıyor titreme geliyor ya
:D :D titreme ne ya niye bir video getirdin aklıma bak :D
Az önce de getirmiştim snsmsxnxs
:D ben çok video aklımda tutuyorum o yuzden sevdims seni takipteyim :D
şşt sarılı titrettin beni titrettin di mi xzmxmzxsmnxs
:D kesinlikle
@benimlekalnolursun kafa bir kıza benziyorsun :D neşen bol olsun kral
ama harbiden nasıl yıkanıyorlar anlamıyorum su çok hafif akıyor azcık azcık üşüyorum banyoda
teşekkür ederim şımartmayınız beni lütfen
yok gız :D güzel güzel
Sabit modellerden almalısın kafadan ayar yapılan modeller çabuk bozuluyor bunu bir usta olarak öneriyorum sana
Bizimki iki üç yıldır sağlam. Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir.
O zaman dandiklerinden al da kullan kullan at madem ikiside aynı dhdjdjdj
Başlığa fazla yüklenme😂
😂
😂😂
Böyle anlayışlı espriden anlayan kızları seviyorum 😍😂
bozulan neresi
No comment
acaba napıyosunızndlflf
Hakkatten ya