Ev & Yaşam Sizin de keyif köşeniz var mı? SuperMarioThc Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar ben burayı yeni oluşturmaya başladım. Alo tekelci buzbağ getirmese daha iyiydi o gün ama neyse onun 🤬. Var mı sizin de böyle keyif köşeniz, zevk köşeniz vs? 😂🥳🗽 Sizin de keyif köşeniz var mı? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Malbonte Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl benim niye böyle şeylerim yok ya belkide evim olmadığındandır 0 5 Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Ev = 🗽 hacım 😂 Yorumla Malbonte +1 yıl anlamadım ama neyse Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Eviniz olursa özgür yaşayabilirsiniz hacım anlamında 😂 Yorumla Malbonte +1 yıl umarım birgün olur Yorumla SuperMarioThc +1 yıl 🙏. 🙋♂️ Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yokya 0 1 Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Umarım olur hocam 🙏 Yorumla
Zayıf_Seven_Bey_xXx Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Odam 0 3 Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Köşe anlamında sormuştum ben 🤷♂️ Yorumla Zayıf_Seven_Bey_xXx +1 yıl Oda da başlı başına bir köşedir zaten. Odamdan gayrı hiçbir yerde keyif alamıyorum. O yüzden başka bir köşem mevcut değil maalesef. Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Doğru hocam 🚀 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Bilgisayar koltuğum. 0 5 Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Köşe hocam? 🤷♂️ Yorumla M-B-B +1 yıl Tamam köşeye çekerim 😀 Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Herkesin kafası uzay 🚀 Yorumla M-B-B +1 yıl Büyük düşünüyorum. Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Oda lazım hocam 🚀 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Evet var 0 1 Yorumla SuperMarioThc +1 yıl Sende o vibe var 👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
benim niye böyle şeylerim yok ya belkide evim olmadığındandır
Ev = 🗽 hacım 😂
anlamadım ama neyse
Eviniz olursa özgür yaşayabilirsiniz hacım anlamında 😂
umarım birgün olur
🙏. 🙋♂️
Yokya
Umarım olur hocam 🙏
Odam
Köşe anlamında sormuştum ben 🤷♂️
Oda da başlı başına bir köşedir zaten. Odamdan gayrı hiçbir yerde keyif alamıyorum. O yüzden başka bir köşem mevcut değil maalesef.
Doğru hocam 🚀
Bilgisayar koltuğum.
Köşe hocam? 🤷♂️
Tamam köşeye çekerim 😀
Herkesin kafası uzay 🚀
Büyük düşünüyorum.
Oda lazım hocam 🚀
Evet var
Sende o vibe var 👌