Ben dubleks ev seviyorum lakin planının iyi olması lazım. öyleki bazen oturma odası ya da salon üst katta mutfak alt katta oluyor bu tercih edeceğim bir durum değil. Sizin tercihiniz ne yönde olur?
Dubleks ev mi yoksa tek daire üzerine yapılan evler mi kullanışlı? Dubleks evleri sever misiniz?
Üst katta yatak odalarının alt katta salon mutfak vs olmalı böyle çok daha kullanışlı oluyor. Evet, dubleks ev seviyorum ama ya merdivenden düşersen 😱😱😱
eğer bana sorarsan maddi dururum yerinde olursa triplex ev tercihim :) ama o evleri alacak kadar param olmadığı için 3+1 ya da 2+1 toki de evim olur benim ilerde :)
@Karamelaaaa aynn öyle :) inan ki öyle bir hayallerim varki hiç birisi olmaz yapacak kapasitem yok :) triplex evim olsun önünde masarti bi otomobilim olsun 2 tane köpeğim olsun yanıma yakışacak eğlenceli güler yüzlü eşim olsun başka bir şey istemem
Elbette ki para büyük etken. Ama ondan büyük Allah var bizler Allah için kılımızı kıpırdamadan sürekli istiyoruz olmayınca da isyana umutsuzluğa düşüyoruz. Hele sen otur bi dua et yürekten hakkında hayırlısı ise olur zaten😉 en çok ta kendi adıma söyledim bunları 🤷
Daha gençsin Allah ömür verirse herşey olur baktın olmadı istediklerin vardır bunda da bı hayır diceksin olanlarla mutlu olacaz sonuçta ölüp gidecez öbür taraf için kazanmak lazım dublexim de olsa gece kondumda hepsini burada bırakıp bı avuç toprağa gidicez
@Karamelaaaa bilmem ilerde belki yapabilirim diyordum direk beni diğer tarafa gönderdin getirdin cennet mi cehennem mi seçim yaptırdın :D kendimi yargıladım senin yüzünden
@Karamelaaaa bak yaranacaksan bana :) sıcak çikilotaya bayılırım 2 tane paket alayım bi sıcak su koy dışarıda yavaş yavaş kar yağarken hem izlemesi keyifli olur hemde sohbet muhabbet ederiz :)
Dubleks candır ✌️😄😄 bence yatak odaları ve banyo yukarıda olmalı mutfak ve yedek WC aşağı da ve extra bu yatak odası da aşağı da olmalı ki misafir falan kalsın 😄😄
Dubleks evde en önemli özellik bence; bağımsız ve önü açık olmalı.. Terasa çıkıldığı zaman tependen biri bakmayacak.. Bugün bir çok dubleksi insanlar pvc pen veya cam balkonla kapatıyor.. O zaman ne anladım dubleksi..
Tabi ki.. Oda sayısı yeter ki fazla olsun, her yere konuşacak birşey illaki çıkar 😂 Yazı gecelerinde teras da uzanıp yıldızları seyredemedikten sonra.. :(